ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Ο Κλαρούδας νέος προπονητής της ΑΕΚ

Ένας παλιός γνώριμος θα καθίσει ξανά, εκτός σοβαρού απροόπτου στον πάγκο της Ένωσης… Ο Γιώργος Κλαρούδας είναι προ των πυλών μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Αντρέι Κράβαρικ ο οποίος έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ.
Ο Κλαρούδας συμφώνησε σε όλα με τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη, ο οποίος τρέχει μόνος του τις εξελίξεις στην ΑΕΚ παρότι δεν έχει αναλάβει ακόμη την προεδρία. Το μεσημέρι ο Κλαρούδας βρέθηκε στα γραφεία του Ανατολιωτάκη στη Μεταμόρφωση για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της επανόδου του στην ΑΕΚ.
Με δεδομένη τη χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον έμπειρο προπονητή και την ΑΕΚ της καρδιάς, η επιλογή στο πρόσωπο του Κλαρούδα σε αυτή την χρονική περίοδο μια από τις πιο δύσκολες των τελευταίων χρόνων, είναι η καταλληλότερη.
Continue Reading

