ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλλαξε όνομα η ΑΕΚ Στοκχόλμης!

Έκκληση για βοήθεια έκανε η ΑΕΚ Στοκχόλμης.

Published

on

Σε αλλαγή ονόματος προέβη η ΑΕΚ Στοκχόλμης καθώς δεν μπορούσε να καλύψει τα χρέη της.

aek stokxolmis

Η διοίκησή της μάλιστα, προτείνει σε όλους τους ΑΕΚτζήδες να βάλουν από 5 εώς 15 ευρώ για να σωθεί η ομάδα και να πάρει τα πάνω της.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Τη Δευτέρα (12/8) αρχίζουν οι προπονήσεις των μικρών μας ομάδων (ηλικίες 10-18). Θα κάνουμε μία καινούρια αρχή και θα ξεχάσουμε όλα όσα έχουν γίνει στην ΑΕΚ. Οι προπονήσεις δεν θα γίνονται σε γήπεδο λόγω χρεών προς το δήμο. Ελπίζουμε σύντομα να βρούμε τα χρήματα για να πληρώσουμε το γήπεδο.

 

Ο σύλλογός μας έχει αλλάξει όνομα. Για τους Ευρωπαίους ονομάζεται A.E.K. STOCKHOLM και στη Σουηδία λεγόμαστε A.E.K. BASKET CLUB 1996. Επίσης υπάρχουμε και στο facebook: AEK STOCKHOLM KAI SOSTE TIN AEΚ STOCKHOLMIS.

 

Όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος της προσπάθειάς μας. Μπορεί να δώσει από 5 εώς 15 ευρώ. Εσύ διαλέγεις το ποσό που θες να δώσεις στην αγαπημένη σου ΑΕΚ.  Να ξέρετε ένα πράγμα φίλοι της ΑΕΚ. Η ζωή εδώ τελειώνει αλλά για την ΑΕΚ η ζωή ποτέ δεν τελειώνει.

 

Η ΑΕΚ είναι πάντα μέσα μας. Όλοι έχουμε λατρέψει την ομάδα και έχουμε κλάψει για αυτήν. Αν είσαι ΑΕΚ δείξτο με πράξεις και αγάπη για την ομάδα.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement