ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Άνετες κι’ ωραίες οι κοριτσάρες!

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-0 σετ του Μαρκοπούλου για την 18η αγωνιστική της Α1.
H ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του ματς στο Μαρκόπουλο να πάρει προβάδισμα. Με την Δήμητρα Γιακουμή σε μεγάλα κέφια και την Αργυροπούλου να κάνει “πάρτι” στο αντίπαλο φιλέ ο Δικέφαλος κατάφερε να κάνει το 1-0 σετ με 25-20.
Το δεύτερο σετ δεν άρχισε ιδανικά για την ΑΕΚ η οποία βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ με 3 πόντους. Στη συνέχεια η ομάδα ανέκαμψε και πήρε εκ νέου τα ινία κάνοντας το 2-0 σετ με 25-20 και πάλι. Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα μιας και η Ένωση με τη φόρα από τα προηγούμενα δεν δυσκολεύτηκε να το πάρει με 25-13.
Continue Reading

