ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Έκλεισε τα μάτια στην Original ο Αραβίδης!

Έτσι αντέδρασε στον πανηγυρισμό του ο επιθετικός της ΑΕΚ, μετά το γκολ που σκόραρε κόντρα στον Ηρακλή.
Με περίεργο τρόπο, που δεν μας έχει συνηθίσει, πανηγύρισε ο Χρήστος Αραβίδης το γκολ που σημείωσε στο 35′. Ο επιθετικός σκοραρε στην εστία που βρίσκεται προς το πέταλο των οργανωμένων στους οποίους κατευθύνθηκε αλλά σε αντίθεση με άλλες φορές, έκλεισε με το αριστερό του χέρι τα μάτια του, προκειμένου να μην τους κοιτάξει και αφιέρωσε το γκολ στον κόσμο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πόντιος ποδοσφαιριστής είχε δεχτεί φραστική επίθεση το βράδυ του Σαββάτου για την ντροπιαστική ήττα απ’τον Ολυμπιακό. Αν θυμάστε τότε είχαν πάει οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο και έγινε ένα φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Τζανετόπουλο, τον οποίο πήγε να υπερασπιστεί ο Αραβίδης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τελευταίο τέρμα που είχε σημειώσει ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την 4η αγωνιστική.

