ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Έρχεται και διώχνει ξανά τον Μάτα ο Μουρίνιο

Published

on

Ρόλο αφεντικού θα έχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο, αν τελικά ισχύουν τα σενάρια που θέλουν να συμφώνησε με τους «κόκκινους διαβόλους» ο Ισπανός τεχνικός.

cats

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Special One θα ξεκινήσει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της ομάδας από το καλοκαίρι, με πρώτο υποψήφιο να πει «αντίο», τον Χουάν Μάτα.

Ο Μουρίνιο ήταν ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την πώληση του Ισπανού εξτρέμ τον Ιανουάριο του 2014, όταν έφυγε από την Τσέλσι για τη Γιουνάιτεντ έναντι 37 εκ. λιρών.

Ο Μάτα δεν μοιάζει να κουμπώνει στην φιλοσοφία του Μουρίνιο, με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ο Πορτογάλος θα ζητήσει την πώληση του παίκτη, μόλις αναλάβει τη Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, και ο Μαρουάν Φελαϊνί θεωρείται «τελειωμένος» σε περίπτωση που ο Μουρίνιο πάει στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ ο Special One αναμένεται να απαιτήσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για μεταγραφές, προκειμένου να κοντράρει τη Σίτι, προφανώς την Τσέλσι που αλλάζει προπονητή και φυσικά τη Λίβερπουλ που θα έχει τον Κλοπ από την αρχή στο τιμόνι.

Ο Μουρίνιο, αναμένεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχοντας ένα ρόλο παρόμοιο με αυτόν που είχε ο Φέργκιουσον τα προηγούμενα χρόνια.

 

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement