ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα το τρώει ο Καρνέζης από τον Μίτσελ

Published

on

2-2-2011

Η Ένωση, πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, έψαχνε μέσω κυπέλλου κάποιο τίτλο να σώσει τη χρονιά και να σηκώσει μια κούπα μετά από 9 χρόνια

750512

Σαν σήμερα η γηπεδούχος ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στη κοινή έδρα του ΟΑΚΑ για τον δεύτερο προημιτελικό. Στον πρώτο αγώνα ο δικέφαλος με δυο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου επικράτησε 2-0 και οι 30000 ενωσιτες πήγαν στο ολυμπιακό στάδιο να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Στο 13ο λεπτό ο Λαγός ανοίγει το σκορ και όλοι έχουν το μυαλό τους στον ημιτελικό. Οι πράσινοι όμως έκαναν θρίλερ το παιχνίδι και με τέρματα των Σισέ, Ζιλμπέρτο και Βύντρα κάνουν το 1-3 σκορ πρόκρισης γι΄αυτους. Ενώ τα λεπτά κυλάνε και πολλοί έφυγαν από το γήπεδο απογοητευμένοι πριν τη λήξη, στο 97ο λεπτό ο Μίτσελ με φάουλ από τη σέντρα αιφνιδίασε τον Καρνέζη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-3 και να δώσει την πρόκριση στην ένωση.

Ο δικέφαλος στα ημιτελικά απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, σε άλλο ένα ματς θρίλερ μέσα στη τούμπα, για να κατακτήσει το τίτλο στον τελικό με τον Ατρόμητο.

Η σύνθεση του Μανόλο Χιμένεθ στον αγώνα με τον παναθηναϊκό ήταν, Σάχα, Γιάχιτς, Νασούτι, Μανωλάς, Μάκος (79′ Μίτσελ), Καφές (53′ Μπαχά), Καράμπελας, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Λαγός (72′ Μπλάνκο)

Πάρης Αρωνιάδης

Continue Reading
Advertisement