ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανακοινώθηκε η ταλεντάρα στη Βασίλισσα!
Ο Δημήτρης Μωραΐτης, το νέο υπερταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, υπέγραψε στην ΑΕΚ μέχρι το 2021.
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Δημήτρης Μωραΐτης. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 16χρονου, ο οποίος από έφηβος θα γίνει άντρας, φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ υλοποιώντας κατά γράμμα τον σχεδιασμό της προχωρά σε κινήσεις με τις οποίες κτίζει το παρόν και το μέλλον της.
Η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι ο διεθνής Δημήτρης Μωραϊτης (16 χρ., 1μ.90) θα ανήκει στο δυναμικό της για τα επόμενα έξι (6) χρόνια, ήτοι έως το 2021.
Οι διοικούντες την ΑΕΚ είχαν συνάντηση σήμερα (20/07) με την διοίκηση του Πανιωνίου και ακολούθησε συνάντηση με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα».
Ο Δημήτρης Μωραϊτης συμμετέχει στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του Πανιωνίου (από τα Τμήματα Υποδομής του οποίου προέρχεται) στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ».


