ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Επί ίσοις όροις κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα,Παναγιώτης Διλμπέρης,μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του AEK LIVE για το ματς με την Ένωση

Avatar photo

Published

on

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης, μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του AEK LIVE για το ματς με την Ένωση την Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Γ’Εθνικής

335150Ο Αγροτικός Αστέρας είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ στο Κύπελλο Γ’Εθνικής. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τους σταχυοφόρους την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στο Καυτατζόγλειο και άπαντες στον σύλλογο του Ευόσμου περιμένουν πώς και πώς το ματς κόντρα στον Δικέφαλο, με τον οποίο έχουν αναμετρηθεί και στο παρελθόν.

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του ΑΕΚ LIVE και τον Μιχάλη Μικελλή, ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρη, αναφέρθηκε στην παρουσία της Ένωσης στη Γ’Εθνική και τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσουν οι ομάδες της κατηγορίας. Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση.

Συνέντευξη στον Μιχάλη Μικελλή

Ποια εντύπωση δημιουργεί σε έναν προπονητή, ο οποίος στην ενεργή του ποδοσφαιρική καριέρα είχε αντιμετωπίσει στην Α’Εθνική την ΑΕΚ, η παρουσία της στη τρίτη κατηγορία; «Δημιουργεί ένα κύμα αισιοδοξίας, ότι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα μπορεί να ξαναχτιστεί. Είναι γεγονός ότι βλέποντας σε διάφορα sites το project του γηπέδου και την προσπάθεια που γίνεται, δημιουργείται χαρά. Νομίζω ότι μπήκαν σωστά οι βάσεις για να επανέλθει η ΑΕΚ ακόμα πιο δυνατή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει κάποια πράγματα», τόνισε.

mikelis-dilmperis

Στη συνέχεια επισήμανε: «Η συγκυρία είναι καλή για όλους μας. Γιατί με την παρουσία της ΑΕΚ στη Γ’Εθνική, πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σε πάρα πολλές ομάδες, ποδοσφαιριστές σε μία απαξιωμένη κατηγορία που φέτος έχει αποκτήσει ερασιτεχνικό χαρακτήρα. Αναδεικνύονται ομάδες και παίκτες που δεν θα είχαν στο παρελθόν την δυνατότητα προβολής».

Για την προσπάθεια που γίνεται στην Ένωση είπε: «Θεωρώ Είναι τέτοια η δυναμική της ΑΕΚ που δεν μπορεί να τη συγκρατήσει κανένα εμπόδιο απ’ όπου κι αν προέρχεται αυτό. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι στην ΑΕΚ υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να εμπνεύσουν τον κόσμο να τον συσπειρώσουν, να του δώσουν όραμα, όπως ο κ. Μελισσανίδης, αλλά και οι συντελεστές που αποτελούν το τιμ, όπως ο Τραϊανός Δέλλας, ο Βασίλης Μπορμπόκης και άλλοι. Αυτοί μπορούν να εμπνεύσουν και να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχει ελπίδα. Αυτό λείπει από άλλες ομάδες που είχαν παρόμοια προβλήματα».

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής υποστήριξε ότι ο Αγροτικός Αστέρας θα διεκδικήσει το παιχνίδι. «Ο Αστέρας είναι ιστορική ομάδα. Κάποτε υπήρξε πόλος έλξης για πάρα πολύ κόσμο για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια με πρωτεργάτη τον κ. Θεοδωρίδη, τον κ. Ρετάκη και όλη τη διοίκηση έτσι ώστε να χτιστεί ένα σύνολο με νέες βάσεις, το οποίο μπορεί να πάθει αυτό που έπαθε, δηλαδή να πέσει από τη Β’ Εθνική στη Δ’.

Το ματς με την ΑΕΚ είναι ένα παιχνίδι ιστορικό, αν και έχει επαναληφθεί στο παρελθόν. Είναι μία αναμέτρηση, απ’την οποία πρέπει να βγει κερδισμένο το ποδόσφαιρο. Εμείς θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την πρόκριση γιατί η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Εμάς ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο. Αλλά στα σχέδιά μας βρίσκεται και η κατάκτηση του κυπέλλου. Γιατί είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διαφημιστεί η προσπάθεια που γίνεται σε αυτή την ομάδα».

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει ιδιαίτερη προετοιμασία για το ματς και αν θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες είπε: «Είναι γεγονός ότι μεσολαβούν γιορτές. Τα παιδιά δέχτηκαν αγόγγυστα να κάνουν μόνο την Τρίτη ρεπό. Όπως και να έχει θα το δούμε όπως όλα τα παιχνίδια, με τις ιδιαιτερότητες που έχει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουράσουμε ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά που κάνουν αυτή την προσπάθεια μέχρι τώρα, σίγουρα θα θέλουνε να πάρουν μία γεύση από αυτό το παιχνίδι».

Καταλήγοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Με έχει συγκινήσει αυτή η προσπάθεια ως φίλαθλο του ποδοσφαίρου. Όραμα υπάρχει, άνθρωποι που το στηρίζουν υπάρχουν, δεν χρειάζεται να έχουν τίποτα περισσότερο από υπομονή. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται μία ΑΕΚ με υγεία και θα είναι πολύ διαφορετική απ’ ΄ότι την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια».

Δείτε τη συνέντευξη του Παναγιώτη Διλμπέρη στον Μιχάλη Μικελλή:

Continue Reading
Advertisement