ΔΙΑΦΟΡΑ
Επιστροφές… καταστροφές;
Ο Ιορδάνης Χρυσοβελώνης αρθρογραφεί για τα μεταγραφικά σενάρια της ΑΕΚ…

Όπως λέει το λαϊκό άσμα, οι επιστροφές φέρνουν καταστροφές και έτσι στην ΑΕΚ, πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά την επιστροφή κάποιων παικτών.
Από την έναρξη της φετινής χρονιάς και με την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στα κοινά της ΑΕΚ, πολλοί από τους παλαιούς παίκτες της ΑΕΚ, έκαναν την κρούση τους, για να γυρίσουν στην ομάδα. Γεωργέας και Τσιρίλο ήταν οι εκλεκτοί από τις “παλιοσειρές”, καθώς έχουν αποδείξει το πάθος τους για την ομάδα, κάτι που θα έλειπε από φετινό ρόστερ αν δεν υπήρχαν αυτές οι δύο προσθήκες.
Με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, άρχισαν να κυκλοφορούν καθημερινά δημοσιεύματα, αλλά και δηλώσεις των ίδιων των παικτών, λέγοντας ότι τους ενδιαφέρει το ενδεχόμενο επιστροφής τους, στην ΑΕΚ.
Να σας θυμίσουμε τον Λεονάρντο, που έφυγε για τα λεφτά πηγαίνοντας κάπου στην Ασία; Τον Σιαλμά; Τον Μάκο; Δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που άφησαν την ΑΕΚ και τώρα επιθυμούν να ξαναφορέσουν την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Το όνομα Μελισσανίδης βλέπετε ότι μετράει πολύ σε ότι αφορά την σιγουριά των πληρωμών.
Πολλοί από αυτούς μας κατέστρεψαν, κάνοντας προσφυγές, με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια να προσπαθεί μέχρι τελευταία στιγμή να λύσει προβλήματα, ώστε να πάρει σχετικές άδειες για συμμετοχή στο πρωτάθλημα και αυτοί βύθιζαν όλο και πιο κάτω την ομάδα.
Και να πεις ότι έκαναν και κάτι σπουδαίο αγωνιστικά να πω εντάξει… Και ο Σκόκο για τα λεφτά έφυγε, όμως έγραψε το όνομα του στην ιστορία της ΑΕΚ, χωρίς να το παίζει ή να επιδεικνύει το πόσο ΑΕΚτζής είναι. Πλέον πρέπει να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός και να σκεφτούν πολύ καλά οι υπεύθυνοι σε ποιους από αυτούς θα ξανά δώσουν την ευκαιρία να καταστρέψουν ή όχι την ΑΕΚ.
Υ.Γ Οι Λεονάρντο, Σιαλμάς και Μάκος, έκαναν δηλώσεις με τις οποίες άνοιγαν την πόρτα της επιστροφής στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κάποια διάκριση μεταξύ των πολλών που είναι στόχαστρο του κειμένου.
Ιορδάνης Χρυσοβέλωνης- aek-live.gr


