ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζιάγκος: Ο κόσμος θα έχει να λέει για την ψυχή των παιδιών!

Published

on

Αισιόδοξος για τη σεζόν που έρχεται εμφανίστηκε ο προπονητής της “Βασίλισσας” Βαγγέλης Ζιάγκος.

ziagos

Μάλιστα, τόνισε πως η ομάδα επέστρεψε μετά από τρία χρόνια… ουσίας και ελπίζει πως όλος ο κόσμος θα μιλάει για την ψυχή, τη θέληση και το πάθος των αθλητών.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Είναι μια πολύ όμορφη μέρα για όλους μας. Μετά από τρία χρόνια βρισκόμαστε όλοι εδώ. Ήταν τρία χρόνια απουσίας, αλλά και τρία χρόνια ουσίας, γιατί μέσα από την απαξίωση και την περιφρόνηση, επιστρέψαμε υγιείς και ανταγωνιστικοί. Η ΑΕΚ είναι ζωντανό παράδειγμα επαγγελματισμού και συναισθήματος. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας καμαρώσει. Δε μπορούμε να κρύψουμε την περηφάνια μας. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι ο κόσμος θα έχει να λέει για την ψυχή, το ήθος, τη θέληση και το πάθος των παιδιών».

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.