ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Ημέρα καλλιτεχνικού σκακιού στην ΑΕΚ!
Ημέρα καλλιτεχνικού σκακιού (σύνθεση και λύση σκακιστικών προβλημάτων) οργανώνει η ΑΕΚ στο χώρο που φιλοξενεί την Ακαδημία της στην Καλλιθέα.
Ημέρα καλλιτεχνικού σκακιού (σύνθεση και λύση σκακιστικών προβλημάτων) οργανώνει η ΑΕΚ στο χώρο που φιλοξενεί την Ακαδημία της στην Καλλιθέα. Στον άνετο χώρο στο μέγαρο του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών (Δημοσθένους 117, Καλλιθέα), ο σκακιστής της ΑΕΚ Μανώλης Μανωλάς, ένας από τους καλύτερους συνθέτες προβλημάτων στην Ελλάδα, περιμένει κάθε Παρασκευή και από τις 6 το απόγευμα, όσες και όσους θέλουν να περάσουν δυο (ή περισσότερες αν έχουν διάθεση!) ώρες στο μαγικό κόσμο των προβλημάτων και των σπουδών για να τους μυήσει στα μυστικά του. Στενός συνεργάτης του θα είναι ο γνωστός ρεμπέτης, συνθέτης σκακιστικών προβλημάτων και επίσης σκακιστής της ΑΕΚ Νίκος Περγιάλης.
Στην φωτογραφία, σε πρώτο πλάνο από αριστερά είναι ο Χάρης Φουγιαξής Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικού Σκακιού, ο Εμμανουήλ Μανωλάς και ο Διεθνής Μετρ της ΑΕΚ Νίκος Καλέσης

