ΒΙΝΤΕΟ
Η ασύλληπτη ντρίπλα του Χατζηπαναγή στον Στυλιανόπουλο!
Είναι μαγικό να είσαι ΑΕΚ. Γιατί ο Ενωσίτης διαθέτει ένα στοιχείο, το οποίο απουσιάζει απ’τους υπόλοιπους οπαδούς. Αγαπά μεν φανατικά την ομάδα του, αλλά τα συναισθήματά του δεν τον αποτρέπουν απ’το να παραδέχεται το ατού του αντιπάλου. Ο Ενωσίτης είναι φίλαθλος χωρίς παρωπίδες
Και εμείς ως φανατικοί Ενωσίτες, δεν θα μπορούσαμε να μην μνηνονεύσουμε μία φοβερή ντρίπλα που είχε γίνει σαν σήμερα πριν από τριανταδύο χρόνια, στις 14 Μαρτίου του 1982. Ήταν από τις μεγάλες στιγμές του Βασίλη Χατζηπαναγή. Πρόκειται για μία ασύλληπτη ντρίμπλα με τακουνάκι στον δικό μας, Τάκη Στυλιανόπουλο. Τότε ο αμυντικό της ΑΕΚ είχε… ζαλιστεί απ’την πιρουέτα του “Νουρέγιεφ”, τον οποίο κοίταζε σαστισμένος.
Το σκορ του αγώνα λίγοι το θυμούνται. Η ΑΕΚ είχε χάσει με 3-2 απ’τον Ηρακλή. Όλοι όμως θυμούνται τη φοβερή ντρίμπλα του Χατζηπαναγή.
Δείτε το βίντεο:


