ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΒΙΝΤΕΟ

Θύμισε κάτι από Πελέ ο Μπλάνκο!!! (vid)

Μας αρρώστησε ο παικταράς!

Published

on

Ισόπαλη 2-2 με την Μπελγράνο ήρθε η Λανούς με τον Ίσμαελ Μπλάνκο να σημειώνει ένα έξοχο γκολ, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της πρεμιέρας στο Torneo Final.

O πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν εκείνος που στο 75ο λεπτό με ένα υπέροχο σκάψιμο χάρισε τον έναν πόντο στην “γκρανάτα”, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπελγράνο, ενώ ο ίδιος απώλεσε ευκαιρία λίγο αργότερα να δώσει και τη νίκη.

Στο 10ο λεπτό ο Ορτίζ είχε βάλει μπροστά στο σκορ την “γκρανάτα”, για να έρθει η απάντηση των γηπεδούχων με αυτογκόλ του Γκολτς στο 32′ και το προβάδισμα με τον Λόλλο στο 40′. Ο Μπλάνκο με υπέροχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο “Ζορό” δήλωσε: “Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ και τελικά πήραμε την ισοπαλία. Δεχτήκαμε γκολ σε κάθε λάθος που κάναμε, αλλά τελικά πήραμε τον έναν πόντο. Είχα την τελευταία ευκαιρία, αλλά δεν τα κατάφερα”.

Πηγή: sport-fm.gr

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.