ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Λάρισα: Εξάχρονη ζούσε μέσα σε ακαθαρσίες και κατσαρίδες

Avatar photo

Published

on

Μία καθημερινή τραγωδία φαίνεται ότι ζούσε ένα εξάχρονο κοριτσάκι στη Λάρισα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι επιβίωνε κάτω από άθλιες συνθήκες σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης..
newego_LARGE_t_1101_54506797_type12713
Την σχετική διαπίστωση έκαναν αστυνομικοί οι οποίοι επενέβησαν το απόγευμα το περασμένου Σαββάτου και άνοιξαν το διαμέρισμα με εισαγγελική εντολή, ύστερα από κλήση γειτόνων οι οποίοι άκουγαν το παιδί να κλαίει.
Όπως διαπιστώθηκε το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι και οι συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτό εντελώς ακατάλληλες, καθώς υπήρχαν ακαθαρσίες, απομεινάρια φαγητού, έντονη δυσοσμία και κατσαρίδες.
Το εξάχρονο κοριτσάκι, που δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου προληπτικά να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να σιτιστεί κανονικά, ενώ με απόφαση των εισαγγελικών αρχών η 32χρονη μητέρα του έχασε πλέον την επιμέλεια του παιδιού.
Έτσι το κοριτσάκι θα παραμείνει στο ΓΝΛ για όσες ημέρες απαιτηθεί έως ότου βρεθεί ίδρυμα να το φιλοξενήσει.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η 32χρονη μητέρα του παιδιού, ζούσε στην ανέχεια καθώς το προνοιακό επίδομα δεν επαρκούσε για να συντηρήσει την ίδια και το παιδί της και μη έχοντας άλλη βοήθεια, έπιασε δουλειά σε εργοστάσιο αφήνοντας μόνο το παιδί στο σπίτι.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement