ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μας την έπεσε η φρουρά του Τσίπρα και χτύπησε τον πατέρα μου»

Published

on

Ο Παναγιώτης Τανίδης γιος του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΚ, Γιώργου Τανίδη εξομολογείται στο AEK LIVE τί έγινε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο και το επεισόδιο με την ομάδα ασφαλείας του πολιτικού.

de1cfef499d31fda0c962de259808ee8

Επεισόδιο με οπαδούς της ΑΕΚ συνέβη στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο. Όπως σας πληροφόρησε το AEK LIVE, οι άνδρες της ασφαλείας του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυναν με τη βία ομάδα οπαδών που ήρθε για να φωνάξει ειρηνικά για το γήπεδο της Ένωσης. Μέσα στο γκρουπ ήταν ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ, Γιώργος Τανίδης (ο οποίος παρουσιάζει προβλήματα υγείας, )με τους δύο του γιους και έναν ακόμη Ενωσίτη.

Το ΑΕΚ LIVE επικοινώνησε με τον γιο του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τανίδη, ο οποίος (ότι είχε βγει απ’το αστυνομικό τμήμα και) επιβεβαίωσε το περιστατικό και εξομολογήθηκε τί έγινε στην ομιλία του πολιτικού αρχηγού του συριζα.

Συνέντευξη στον Χρήστο Κωνσταντινίδη

«Όπως γίνεται τελευταία σε όλες τις ομιλίες του Τσίπρα, πήγαμε για να φωνάξουμε για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ειρηνικά, χωρίς να πουλήσουμε τσαμπουκά ούτε να το παίξουμε μάγκες. Είμαστε γνωστή οικογένεια, μας ξέρει όλη η Ρόδος και μας εκτιμά. Είμαστε πάνω απ’ όλα ΑΕΚ! Εκεί ήμουν με τον αδερφό μου, τον πατέρα μου, ο οποίος λόγω προβλημάτων υγείας, ούτε μιλάει, ούτε λαλάει, ούτε μπορεί να περπατήσει καλά, καλά. Όταν υπήρξε λίγο ησυχία, αρχίσαμε να φωνάζουμε “Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια”. Τότε ήρθε η φρουρά του Αλέξη Τσίπρα, μας την έπεσε, βιαιοπράγησε εις βάρος μας, χωρίς να έχουμε βρίσει κανένα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια διηγήθηκε τί τους είπαν οι σωματοφύλακες του κ. Τσίπρα την ώρα της απομάκρυνσης απ’τον χώρο και γιατί τους ζήτησαν συγγνώμη, μετά στο τμήμα. «”Ποιοι είσαστε εσείς, που είστε ΑΕΚ. Και γιατί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια;”, μας φώναζαν οι άνθρωποι της ασφάλειας του κ. Τσίπρα. Όταν πήγαμε στην Αστυνομία ήρθαν και οι 2 αστυνομικοί προσωπική φρουρά του κ. Τσίπρα, με τους οποίους έγινε το περιστατικό. Μας το είπανε οι ίδιοι ότι είναι αστυνομικοί. Δεν ήταν απ’το τμήμα της Ρόδου. Τους είπαμε “δεν βρίσαμε κανένα. Δεν πήγαμε να παίξουμε ξύλο. Πήγατε και βαρέσατε τον πατέρα μου, έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα”. Τους απείλησα με μήνυση και μας ζήτησαν συγγνώμη, παρακαλώντας μας να μην κινηθούμε νομικά. “Έχετε δίκιο. Σας ζητούμε συγγνώμη. Λόγω αναβρασμού τις τελευταίες ημέρες παραφερθήκαμε”, μας είπαν. Εμείς είμαστε παλικάρια. Δώσαμε τόπο στην οργή, δεν καταθέσαμε μήνυση, φύγαμε απ’το τμημα και πήγε ο καθένας σπιτι του», είπε.

Ζητήσαμε απ’τον γιο του παλαιμάχου της ΑΕΚ να βάλει ένα επιμύθιο, ως επίλογο στις δηλώσεις του. Ο ίδιος είπε κατά λέξη: «Δεν προκαλέσαμε και για μία άλλη φορά, ο κ. Τσίπρας έπραξε εντελώς “δημοκρατικά”. Μας επιτέθηκε…»

Continue Reading
Advertisement