ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Ντέμη, περιμένουμε Αδαμίδη και Κιθ Χάρις…

Published

on

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÐÁËÁÉÌÁ×ÙÍ ÁÅÊΤη θέση του Ντέμη Νικολαΐδη υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ σχολίασε μιλώντας στο ΑΕΚ LIVE o Χρήστος Αντωνόπουλος.

Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε: «Διάβασα τη δήλωση του Ντέμη και με έκπληξη διαπίστωσα ότι τα λόγια του είχαν μεγάλη απήχηση στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Εγώ στα όσα είπε ξεκαθάρισα μία πρόταση: “Η άποψη μου για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι γνωστή και την έχω εκφράσει δημόσια κατα καιρούς”. Η άποψή του είναι γνωστή λοιπόν και όλοι την ξέρουμε. Όχι μόνο αυτός. Άλλωστε ο κ. Νικολαΐδης δεν ήταν που το 2005 έδωσε τη γραμμή στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, ο κόσμος ψήφισε Ζούπα και η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία (και χρόνο) για να χτίσει από τότε το σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Μάλλον εδώ ταιριάζει γάντι ο στίχος του γνωστού άσματος, έχει ο καιρός… γυρίσματα . Μετά τον Ντέμη περιμένουν δήλωση για το γήπεδο της ΑΕΚ, από Αδαμίδη, Δημητρέλο, Supporters και φυσικά τους κυρίους κυρίους, Βιντιάδη και Χάρις. Οι τελευταίοι δε είχαν δει με μεγάλο ζήλο τη Νέα Φιλαδέλφεια, πετώντας πάνω απ’το γήπεδο με ελικόπτερο, όπως έγραφαν τα ρεπορτάζ της εποχής…».

Continue Reading
Advertisement