ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με το γούρι της η ΑΕΚ θα πάει για πρωτάθλημα στη Super League!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αφορμή την επιστροφή της ΑΕΚ στα σαλόνια της Super League εξέδωσε ο Ρήγας Φεραίος, ομάδα που δείχνει να φέρνει γούρι στην Ένωση τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ο σύλλογος από το Βελεστίνο προσκαλεί τον Δικέφαλο για νέο φιλικό παιχνίδι το προσεχές καλοκαίρι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Διαβάστε αναλυτικά :
«Με ιδιαίτερη χαρά σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ρήγα Φεραίου με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ.Καλόγηρο Στέργιο, συγχαίρει την ομάδα της ΑΕΚ για την επίτευξη του πρώτου από τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση του κ.Δημήτρη Μελισσανίδη.
Η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία είναι σίγουρα μόνο η αρχή και ευχόμαστε στους παίκτες και στον κόσμο της Ένωσης σύντομα να ζήσουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές.
Επίσης τους προσκαλούμε όλους η αρχή της προσπάθειας τους για την νέα σεζόν να γίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Μαγνησία και στο “γούρικο” Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου».

