ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Μπράβο ρε θηρίο!


Η πιο ευχάριστη κιτρινόμαυρη είδηση των Χριστουγέννων!
Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έβγαλε ο Βινς Χάντερ μετά τον τραυματισμό του στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.
πως ενημέρωσε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, ο Χάντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στην Ευρωκλινική Αθηνών, προεξάρχοντος του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, δόκτορα Ηρακλή Πατσόπουλου, η οποία έδειξε “επιδείνωση της προϋπάρχουσας κήλης του προτελευταίου δίσκου της οσφυικής μοίρας με εντονότατο σπασμό τετραγώνου οσφυικού και ιερονωταίων δίχως κινητικά ελλείμματα”.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα, συνεπώς θα χάσει σίγουρα τον επόμενο αγώνα της ΑΕΚ για την Basket League με τον Πανιώνιο (29/12, 19:00) και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική (6/1, 19:30), αλλά και το ματς με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία για το Basketball Champions League (8/1, 21:00).

