ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ξεκαθαρίζει το πλάνο για τη νέα σεζόν

Published

on

Ξεκινούν σιγά σιγά τις διαδικασίες για το σχεδιασμό της νέας σεζόν στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ.

cats

Ο Χρήστος Δούκας μαζί με το Μανώλη Ρουμελιώτη θα καταστρώσουν από νωρίς το πλάνο τους, το οποίο θα είναι παρόμοιο με το φετινό, ελπίζοντας να λυθεί το πρόβλημα με την απαγόρευση ξένων αθλητριών.

Άλλωστε, υπάρχει μία εξαιρετική φουρνιά νεαρών, οι οποίες αν έχουν δίπλα τους κάποιες έμπειρες ξένες θα βελτιωθούν περισσότερο.

Ο προπονητής πάντως, όπως αναφέρει η “Ωρα των Σπορ” έχει έτοιμο το πλάνο για τη νέα σεζόν και θα το καταθέσει…

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement