ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ο ατζέντης του Μανού ντελ Μοράλ μιλά στο AEK LIVE!

Ο Σίμσεκ Έμρα, ο οποίος διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Μάνου ντελ Μόραλ, μιλάει αποκλειστικά στο AEK LIVE για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή. Ο 31 ετών εξτρέμ αγωνίστηκε φέτος στην Ισπανική Έιμπαρ πραγματοποιώντας μια μέτρια σεζόν με 3 γκολ και 1 ασσίστ σε 28 αγώνες.
Γράφει ο Χρήστος Παπαγιάννης
Απ’ ότι φαίνεται, δεν υπάρχουν επίσημες επαφές μεταξύ της πλευράς του ποδοσφαιριστή και της ΑΕΚ, καθώς ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή δήλωσε χαρακτηριστικά “Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από την Ελλάδα αυτή τη στιγμή και δεν βρισκόμαστε με κάποιο Ελληνικό σύλλογο σε διαπραγματεύσεις”
Ωστόσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να αγωνιστεί στην Ελλάδα λέγοντας “Εφόσον δεχτούμε μια πρόταση που θα καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη μπορούμε να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις με οποιαδήποτε ομάδα”. Αξίζει να αναφερθεί, πως ο συγκεκριμένος ατζέντης είναι υπεύθυνος για τον Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παρελθόν και επομένως έχει τη δυνατότητα να αντλήσει πληροφορίες για την Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς πως ο ποδοσφαιριστής στην Έιμπαρ αμειβόταν με 750.000 Ευρώ ετησίως και πως η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να δαπανήσει παραπάνω από 300.000 Ευρώ σε μισθό ποδοσφαιριστή η μεταγραφή αυτή μάλλον είναι ανέφικτη.


