ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Πέθανε Τρικαλινός απ’ το κρύο 500 μέτρα πιο πέρα απ’ τον λαμπερό «Μύλο των Ξωτικών»

Published

on

500 μέτρα πιο πέρα απ’ τον λαμπερό «Μύλο των Ξωτικών», στο Φλαμούλι, δίπλα στις γραμμές του τραίνου, βρέθηκε νεκρός άστεγος Τρικαλινός. Πέθανε απ’ το κρύο. Ήταν πάμφτωχος. Ένας απ’ τα πολλά θύματα της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Αν παραταθεί ο παγερός χειμώνας θα θρηνήσουμε πολλούς Τρικαλινούς νεκρούς ή ραγδαία επιδείνωση της υγείας τους.



Ούτε η Δημοτική Αρχή ούτε η κυβέρνηση μπορούν να αδιαφορούν και να παριστάνουν ότι δεν βλέπουν –άρα δεν υπάρχει!- το πρόβλημα.
Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος της λάμψης και του θεαθήναι, αλλιώς των πλουσίων, πρέπει να κατεβεί απ’ τα σύννεφα του Ολύμπου (μπορεί;) και να κοιτάξει στα μάτια το τρικαλινό πόπολο. Να δει τους απλούς ανθρώπους, που είναι η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών του, και τα προβλήματά τους που πολλαπλασιάζονται συνεχώς.
Κινήσεις, συλλογικότητες, φορείς πρέπει να δράσουμε όλοι μας συντονισμένα για ν’ αναπτυχθεί ένα λαϊκό κίνημα αγώνα για τη λύση των προβλημάτων μας.

Υ.Γ. Είναι προφανές ότι αντίστοιχα με τα δικά μας είναι και τα προβλήματα και των άλλων περιοχών της «μεταμνημονιακής» Ελλάδας. Η εκλογολογία, οι κοκορομαχίες και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού των κομμάτων και των κυρίαρχων ΜΜΕ δεν πρέπει να μας ξεγελάσουν!


Πηγή: trikkipress.gr

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement