ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Πήρε αυτό που ήθελε… η Μικρασιατική – Παραμένει αήττητη!

Published

on

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 1-1

Για την 5η αγωνιστική στα Θυμιανά συγκρούστηκαν οι μοναδικές δύο, έως τώρα αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος και παρέμειναν αήττητες με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και σήμερα…

Ο δικέφαλος έφυγε αήττητος μέσα από ακόμη μία δύσκολη έδρα, έχοντας να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο με γνωστή την μεσοεπιθετική του ποιότητα αλλά και το αγωνιστικό πάθος που βγάζει στην έδρα του.



Οι ποδοσφαιριστές της Μικρασιατικής ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα κυρίως στο 1ο ημίχρονο όταν και μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Γιάννη Χαβιάρα και έχασαν ακόμη μια κλασική ευκαιρία με τον Νίκο Σκανδάλη στα τελειώματα του 1ου μέρους για να κλειδώσουν την μεγάλη νίκη.
Από την άλλη τη μεριά και ο Ηρακλής του πρώτου ημιχρόνου είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να ισοφαρίσει.
Στο 2ο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο ανάλογης ποιότητας , με τους γηπεδούχους να αλλάζουν τα επιθετικά τους πλάνα και πλέον να επιχειρούν βαθιές μπαλιές κυρίως με τα βολέ του τερματοφύλακα, τα δυνατά αράουτ και τις σέντρες από στημένα και κόρνερ και πραγματικά δικαιώθηκαν αφού από ένα τέτοιο ισοφάρισαν και παραλίγο να πετύχουν και 2ο τέρμα. Η προσέγγιση του ματς από τη μεριά της Μικρασιατικής ήταν λίγο περισσότερη αμυντική, γεγονός απόλυτα δικαιολογημένο για τον χαρακτήρα και τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Οι τραυματισμοί και η ανετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του δικεφάλου δεν επηρέασε την συνολική εικόνα της ομάδας αφού οι συγκεκριμένοι έδωσαν και τη ψυχή τους για αυτό….

Η αγαπημένη Μίκρα… δέχθηκε και την πρώτη κόκκινη κάρτα μέχρι τώρα (2 κίτρινες) όταν ο Λοίζος Σιδ. δέχθηκε φάουλ-”σκαμνάκι” όπως το λέμε σε άλμα για κεφαλιά με τον διαιτητή να το μετατρέπει από αμυντικό φάουλ στο 93′ , έξω από την περιοχή του Ηρακλή σε επιθετικό (!) και να παρατηρεί τον Λοίζο με 2η κίτρινη.
Απλή αναφορά στη φάση κάνουμε, τα γέλια του κόσμου είπαν τα υπόλοιπα…

Πολύ καλή η παρουσία – παρά τα προβλήματα – όσων και όσο αγωνίστηκαν στο ματς αλλά η φώτο ανήκει σήμερα στον τερματοφύλακα της Μικρασιατικής
Ο Γιώργος Συριώδης ήταν εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε και κυρίως στα στημένα – σέντρες και απευθείας χτυπήματα φάουλ – ήταν ανίκητος….

Την επόμενη αγωνιστική ο δικέφαλος φιλοξενεί τον Άτλα στο Δ.Στάδιο, την Κυριακή στις 3 το απόγευμα.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement