ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σεβασμός στο παρελθόν, πίστη για νίκη

Published

on

Ο Μαρίνος Oυζουνίδης έκανε δηλώσεις στη Novasports ενόψει του αγώνα του Σαββάτου εναντίον του Παναθηναϊκού,όπου υπογράμμισε τον σεβασμό του για το Τριφύλι αλλά και την μεγάλη του θέληση για νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπυ.

Δήλωσε ακόμη πώς δεν έμεινε ικανοποιημένος στον αγώνα με τον Άρη παρά το   4-0, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και η διαφορά στο σκορ ήρθε κυρίως από την ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών της Ένωσης, ενώ συμπλήρωσε ότι σίγουρα επηρέασαν και οι άδειες εξέδρες.


Για τον αγώνα του Κυπέλλου στη Λάρισα εναντίον του τοπικού Απόλλωνα, εξέφρασε την ικανοποίησή του από τους ‘’μικρούς’’, για τους οποίους τόνισε ότι πρέπει να δείχνουν την αξία τους για να συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα. Συμπλήρωσε ότι ακόμα στην Ελλάδα οι ακαδημίες δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, έτσι ώστε σε ηλικίες 17-18 χρονών να δίνουν τη δυνατότητα στον προπονητή της πρώτης ομάδας να τους εντάξει άμεσα στην 11άδα , με δεδομένο όμως ότι ήδη γνωρίζουν το πώς λειτουργεί η ομάδα και τι ζητάει ο προπονητής. Συμβούλεψε μάλιστα τους νεαρούς άσσους να δουλεύουν όσο πιο πολύ μπορούν, ακόμη και εκτός προπονήσεων, με το κεφάλι χαμηλά, ώστε να βελτιώνονται ατομικά και να είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση.

Τέλος για την ιδιαιτερότητα να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του στο ντέρμπυ του ΟΑΚΑ στις 3/11,δεν έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα, ενώ δήλωσε ότι αν και τρέφει σεβασμό για τους Πράσινους, ο στόχος του είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τη νίκη της ομάδας που τώρα προπονεί!

Η συνεντευξη του Ουζουνίδη ολοκληρώθηκε με τον προπονητή της ΑΕΚ, να εκφράζει τα καλά του λόγια για τη νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού και για τον ευχάριστο ‘’πονοκέφαλο’’ να έχει να επιλέξει μεταξύ πολλών εναλλακτικών λύσεων για την ενδεκάδα του Σαββατιάτικου ντέρμπυ.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement