ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε δύο χρόνια σαν τον ΠΑΟΚ;;

Για αυτούς που νομίζουν πως τα πράγματα είναι εύκολα και απλά, ο Παναγιώτης Αλιατάς γράφει περί ξαναζεσταμένου φαγητού

Published

on

Πως σας φάνηκε ο ανταγωνιστικός ΠΑΟΚ του μεγαλοεπενδυτή, μεγαλοεπιχειρηματία και συμμάχου μας Ιβάν Σαββίδη;

katsouranis-aliatas

Μήπως μπορούν να μας πουν αυτοί που το διαδίδουν, με ποιο τρόπο θα είμαστε κι εμείς ανταγωνιστικοί σε δύο χρόνια από τώρα;

Σε ένα περιβάλλον αγοράς σημασία έχει η θέση που βρίσκεται η εταιρεία στην εγχώρια πυραμίδα. Όλα τ’ άλλα είναι για να πουλάμε κάνα φύλο παραπάνω και για να εξασφαλίζουμε μερικές χιλιάδες «χτυπήματα». Γι’ αυτό δεν πρέπει να έχει καμία σχέση το ποδόσφαιρο με την επιχειρηματική δράση, γιατί έχουμε μια ξεκάθαρη παραχάραξη και αλλοίωση των φυσικών χαρακτηριστικών του παιχνιδιού.

Αλλά αυτό μην περιμένετε να σας το αναδείξουν αυτοί που περιμένουν να τους πετάξουν κάνα ξεροκόμματο από την πίτα. Αυτοί το πολύ, πολύ να σας πούνε ότι αλλάζουν οι ισορροπίες με τη μεταγραφή του Κατσουράνη που το 2015 θα είναι 36 ετών και του Ντε Μπλάσιτς που βγάζει μάτια στον Αστέρα Τρίπολης, εκεί που έβγαζε μάτια κάποτε και ο Έντερ.

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

https://twitter.com/aliatas74

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007008786566

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement