ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα!

Αρκετός κόσμος αναμένεται στο ΟΑΚΑ!

Published

on

Από πέντε ευρώ ξεκινάνε τα εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στον Πανναξιακό την ερχόμενη Τετάρτη.

kosmos

Είναι ο τελευταίος αγώνας της μαρτυρικής φετινής αγωνιστικής περιόδου και σίγουρα αναμένεται αρκετός κόσμος να έρθει στο γήπεδο, καθώς η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει μετά από 4 περίπου μήνες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από τη Δευτέρα 19 Μαΐου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Πανναξιακός (Τετάρτη 21/05, 19:00).

Οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να τα προμηθευτούν ως εξής:

τη Δευτέρα 19/05 από τις 10:00 έως τις 17:00 από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων)
την Τρίτη 20/05 θα λειτουργήσει το εκδοτήριο στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 17:00
Την Τετάρτη 21/05, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
Λ. Κύμης από τις 17:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
εκδοτήριο έναντι θύρας 12 από τις 17:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 17, 35 : 5€
Θύρες 3, 5, 7, 11, 13 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 9 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 50€ (Παιδικά 20€)

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται τη Δευτέρα στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), την Τρίτη στο εκδοτήριο ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια θα πρέπει να προμηθεύονται τα παιδιά από 13 έως και 17 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2002), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 10 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement