ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Τσακίρης: Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι ντέρμπι!

Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι…

Published

on

Ντέρμπι πιστεύει πως θα είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ο Δημήτρης Τσακίρης.

tsakiris-mpaka

Ο εξτρέμ των Θεσσαλονικέων τόνισε πως η Ένωση έχει ενισχυθεί φέτος, αλλά τέτοια παιχνίδια θα είναι πάντα ντέρμπι.

Αναλυτικά τα λόγια του:

Τις διαφορές σε σχέση με τα ντέρμπι των προηγούμενων ετών: «Το μόνο που είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι η ενίσχυση που έχει φέτος η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα πάντα θα είναι ντέρμπι τα παιχνίδια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. Εμείς το βλέπουμε σαν ντέρμπι, δεν υπολογίζουμε ούτε ότι η αντίπαλος έχει φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα, ούτε ότι έχει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ. Εμείς προετοιμαζόμαστε, μας μένει ακόμη μία προπόνηση για να δέσουμε το οργανωτικό παιχνίδι που έχουμε φτιάξει και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στον αγώνα της Παρασκευής».

Το εάν ο ΠΑΟΚ «χρωστάει» μία καλή εμφάνιση σε ένα ντέρμπι: « Πάντα ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει καλά παιχνίδια, έχει ποιοτικούς παίκτες. Μακάρι να το κάνουμε απέναντι στην ΑΕΚ και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά, όμως πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε καλύτεροι».

Την πιθανότητα να γεμίσει το κλειστό της Μίκρας: «Μακάρι να έχουμε κόσμο την Παρασκευή. Εμείς τον κόσμο πάντα τον καλούμε να είναι στο πλευρό μας . Είμαστε πολύ διαφορετική ομάδα μπροστά στον κόσμο μας και πιστεύω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα δώσουν βροντερό παρών. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε μία ικανοποίηση».

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement