10’ πρέσινγκ και καθάρισε η μπουγάδα..

0

Η μπλαζέ εμφάνιση της ΑΕΚ του Α’ ημιχρόνου, διορθώθηκε με την έναρξη της επανάληψης και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος..

Τα εύσημα πάνε στο τεχνικό τιμ που έχει καταφέρει να παρουσιάζει ένα σφιχτό σύνολο με συνοχή, ομαδικότητα και αυταπάρνηση.

Η θέληση που παρουσιάζουν οι παίχτες οφείλεται στη δουλειά που έχει γίνει από τον Αλμέιδα σε επίπεδο νοοτροπίας και ψυχολογίας των παιχτών οι οποίοι φαίνεται να αφομοιώνουν αμέσως τις εντολές και να τις εφαρμόζουν άμεσα στο χόρτο..

Όσο παίχτες διψάνε να γυρίσουν να παίξουν στη Φιλαδέλφεια έχοντας κερδίσει το προηγούμενο εκτός έδρας ματς.. θέλουν να διατηρήσουν το μομέντουμ και τον ενθουσιασμό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μπαίνουν παίχτες που αντικαθιστούν «βασικούς» λόγω τραυματισμών ή rotation και προσθέτουν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή.. ο οποίος καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε πολυφωνία και τεράστια θέληση από όλους..

Η ομάδα βγάζει υγεία, ομοιογένεια και σταθερότητα.. θυμίζει ομάδα Μπάγεβιτς που τραυματιζόταν ο Μανωλάς και έβαζε Κούτουλα αντικαταστάτη και δεν άνοιγε μύτη..

Συνεχίζουμε, σεμνά και ταπεινά.. Επόμενο τεστ με Σκουφέσκου.. «για μένα» πρέπει να φάνε πολλά.. έτσι ρε παιδί μου, δώρο για τη γιορτή του πρόεδρου και του αRχηγού..

Ο ΠαRάσιτος

ΥΓ. Αν συνεχίσει έτσι, ο Λιβάι θα πουληθεί όσο κόστισε το γήπεδο όλο..


Comments are closed.