ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Μπακαούκας: “Πρωτάθλημα και Κύπελλο και του χρόνου!”

O Χριστόφορος Μπακούκας μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Published

on

mpakaO Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στην “Ώρα των σπορ” και σχολίασε το νέο Πρωτάθλημα και την κλήρωση, αλλά και τους στόχους του ίδιου και της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν έχει σημασία με ποιον θα παίζαμε το πρώτο ματς, αλλά στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Πρέπει πάνω από όλα να είμαστε σοβαροί και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Έχουν γίνει πολλές μεταγραφές στην ΑΕΚ. Πρέπει να δέσουμε και να προσαρμοστούν οι καινούριοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα και την φιλοσοφία την ομάδας. Είναι έμπειροι όλοι τους και μπορούν να τα καταφέρουν.

Δεν παίζει κανένα ρόλο που έχουμε όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας στον πρώτο γύρο. Με την ομάδα που έχουμε φτιάξει, πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας, θα πρέπει να κερδίζουμε. Εγώ θέλω από την μεριά μου να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Να έρθει στο γήπεδο και να δει την καινούρια ομάδα που έχει φτιάξει ο κ. Λαζόπουλος”

Για την πρεμιέρα στην Κατερίνη κόντρα στον Αρχέλαο, του Γιώργου Ασαρίδη και του Παναγιώτη Σαμλίδη, ο αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε: “Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Περάσαμε καλές στιγμές με την ΑΕΚ. Αυτά τα παιδιά βοήθησαν σε δύσκολες εποχές, με πολλά προβλήματα και μάλιστα πήραμε και το Κύπελλο στις Σέρρες. Από εκεί και πέρα, όταν θα μπούμε στο γήπεδο, θα πρέπει να κερδίσουμε και μετά θα είμαστε πάλι φίλοι.”

Tέλος ο Μπακαούκας σχολίασε το γεγονός πως στην ίδια θέση φέτος θα αγωνίζεται και ο Σάββας Καρυπίδης: “Αυτό που έχω μάθει εγώ, είναι να κάνω τη δουλειά μου. Όλα αυτά τα χρόνια βοηθούσα πάντα την ομάδα να είναι άκρως συνεπής και να πάρει τίτλους. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής μας, ξέρει το πως θα μας χωρίσει. Εγώ δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Ο στόχος μου είναι η ομάδα να κερδίζει, πάνω από όλα. Εγώ ότι μου πει ο προπονητής μου, θα το κάνω.”

Continue Reading
Advertisement