ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Πω πω ένας Βack-άκης..!

Published

on

Η ΑΕΚ ξεμπούκωσε με την ΑΕΛ, ωστόσο δε μπορώ να παραβλέψω την σημαντική παρουσία του Μπακάκη στην 11δα έως τώρα!

Έχω εντυπωσιαστεί από την μεταμόρφωση του και από την προσήλωση του! Δε θα κρύψω, ότι είχα απογοητευτεί από την στασιμότητα του τα τελευταία χρόνια και δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προσδοκία από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή! Ο Μπακάκης όμως είχε άλλη άποψη και έβαλε σκοπό να διαψεύσει όσους αμφέβαλλαν.

Γράφει ο Παντελής Αγγελίδης

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, τείνει να μετατραπεί σε ένα γεμάτο back ,που θα ζήλευε κάθε ομάδα με υψηλούς στόχους. Είναι ένας παίκτης που τρέχει ακούραστα,μαρκάρει λες και οι αντίπαλοι του, έχουν κάποιον μαγνήτη, ο οποίος ωθεί τον Μπακάκη να είναι πάνω τους συνεχώς.Αμύνεται και επιτίθεται το ιδιο ουσιαστικά. Να σημειώσουμε ,ότι στο ματς με τη Λάρισα έβγαλε ωραία σέντρα για τον Μάνταλο ,ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ. Συνεπώς,δείχνει να έχει βελτιωθεί και στο κομμάτι της σέντρας(φυσικά έχει και αλλα περιθώρια βελτίωσης) !

Αν ο Μπακάκης συνεχίσει κατά αυτόν τον τρόπο,εκτιμώ ότι θα κοιμάται με τη φανέλα του βασικού για πολύ καιρό ακόμα και θα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για την ΑΕΚ του πρωταθλητισμού και της Ευρώπης.

Είναι ευχάριστο,να βλέπεις παίχτες να εξελίσσονται μέσα από σκληρή δουλειά, και είναι ακόμα πιο ευχάριστο να βλέπεις παίχτες, να γνωρίζουν που παίζουν και τί πρέπει να δώσουν ,ούτως ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα επιτυχές για τους ίδιους αλλά και την ΑΕΚ! Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής,είναι ο Μπακάκης. Μπράβο παιχταρά, συνέχισε έτσι και ακόμα καλύτερα!!!

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement