ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ποιος να σταματήσει την ΑΕΚ;

Published

on

Η ΑΕΚ επικράτησε με 64-71 της Άντβερπ στο Βέλγιο, Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη ευπρωπαίκη νίκη.

Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, εκπληκτικά τα τελευταία 15 λεπτά. Σε φανταστική βραδιά ο πρώτος σκόρερ και πάλι με 17 πόντους, Βινς Χάντερ, αλλά και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ουσιαστικά καθάρισε το ματς. Τρομερή η παρουσία του κόσμου της Ένωσης στην Αμβέρσα!

Η ΑΕΚ είχε αρκετά θέματα στην αρχή του αγώνα. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μια ακόμα απόδειξη του πόσο… τρελά μπορεί να παίξει η ομάδα του Μπάνκι. Η Άντβερπ προηγήθηκε 13-6, η ΑΕΚ ισοφάρισε 13-13 για να βρεθεί και πάλι πίσω με… 18-13! Άλλο ένα 5-0 έφερε το 18-18 ωστόσο άλλο ένα νεκρό διάστημα της Ένωσης την έφερε πίσω με 24-20 στο τέλος της περιόδου. Αρκετά τα τρίποντα για τους Βέλγους.

Η 2η περίοδος ήταν ακόμα πιο κακή για τον Δικέφαλο. Οι κιτρινόμαυροι κόλλησαν επιθετικά και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 38-28!

Η Ένωση με εκπληκτική ομαδική προσπάθεια και τους Χάντερ, Λαρεντζάκη σε τρελά κέφια όχι μόνο ισοφάρισε το ματς αλλά με πολύ όμορφη προσπάθεια του Μωραϊτη πέρασε μπροστά με 49-51.

To ματς φάνηκε πως θα κρινόταν στο τέλος. Εκεί η ΑΕΚ ήταν πιο ψύχραιμη, Ο Λαρεντζάκης καθάρισε το ματς και η Βασίλισσα πήρε την νίκη με 64-71 φτάνοντας στο 6-1.

Continue Reading
Advertisement