Ψάξτε για το δεύτερο!

0

Για να κατοχυρώσεις τον τίτλο του φαβορί σε ένα άθλημα πρέπει εκτός από την θεωρία να το αποδείξεις και μέσα στο γήπεδο.

alvanos-petaei-gantzoudis

Οι μάγκες του χάντμπολ χθες κατέστησαν σαφές προς κάθε αντίπαλο πως δεν είναι μόνο φαβορί αλλά το απόλυτο γκανιάν για της εγχώριες διοργανώσεις! Στο χθεσινό παιχνίδι παρόλο που οι μισοί από τους παίχτες δεν τράβηξαν, έκαναν πλάκα στο Διομήδη και τους γραφικούς που είχε στον πάγκο του! Ο Διομήδης λοιπόν βλέποντας πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα ενάντια στην ΑΕΚ των πρώτων λεπτών τα έβαλε με τους άψογους διαιτητές και με απίστευτους τραμπουκισμούς από πάγκο και παίχτες του κατάφερε να βγάλει την ομάδα εκτός ρυθμού και να ξαναμπεί στο παιχνίδι! Στη συνέχεια όμως και παρόλο που κάποια στιγμή το παιχνίδι έδειχνε να ξεφεύγει από την ΑΕΚ μίλησε η ποιότητα και το βάθος που έχει η ομάδα.

Είναι μεγάλο το πλεονέκτημα των δυο παιχτών σε κάθε θέση που έχει ο Αρβανίτης φέτος (και τι παίχτες!!!!) και η φρεσκάδα που δίνει στην ομάδα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά που παίζονται όλα σε παιχνίδια σαν το χθεσινό. Φυσικά να δώσουμε εδώ τα εύσημα στον ισόβιο προπονητή της ΑΕΚ Γιάννη Αρβανίτη που μπορεί και διαχειρίζεται άριστα μέχρι στιγμής αυτό το σούπερ υλικό!

Συνεχίζοντας στα του χθεσινού παιχνιδιού λέγοντάς κάποια πραγματάκια για τους παίχτες, επιτέλους θα μπορεί κι ο Καφφάτος να βρεθεί σε κακή μέρα χωρίς να το πληρώνει η ομάδα.Ο Κάφα χθες δεν τράβηξε αλλά ο Τσιλιμπάρης που τον αντικατέστησε έδειξε γιατί θεωρείται νούμερο 1 στην Ελλάδα βοηθώντας την ΑΕΚ σε κρίσιμα σημεία. Εξαιρετικός ο παλιός και ψυχάρα Παπαδόπουλος που μπαίνοντας και αγωνιζόμενος σε άλλη θέση από αυτή που ξέρει ξύπνησε την ομάδα με τα γκολ και της φωνές του!

Κι εδώ ακριβώς φαίνεται το εξαιρετικό πάντρεμα παλιών και νέων που φάνηκε και στους πανηγυρισμούς στο τέλος μπροστά στους τρελούς οπαδούς μας (λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά για εμάς τα αρρωστάκια). Αυτός όμως που κράτησε την ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι ήταν ο καλύτερος για μένα Έλληνας παίχτης ο Αλέξης Αλβανός! Σκόραρε, έφτιαχνε, έκοβε κι αμυνόταν σαν σκυλί. Ένας παίχτης πασπαρτού που κάθε ομάδα σε όλη την Ευρώπη θα ήθελε να έχει στης τάξεις της, απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ!. Τελικό συμπέρασμα…ψάξτε για τον δεύτερο!

 

Χρήστος Γαντζούδης, aek-live.gr


Comments are closed.