Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση – Ξεκινάμε!

0

Εγκρίθηκε σήμερα από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής η μελέτη και ο προϋπολογισμός για το έργο της υπογειοποίησης.

Σχετική εικόνα

Συγκεκριμένα σήμερα υπήρχε στο πρόγραμμα της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής ως θέμα η “αποδοχή της Δωρεάς και Έγκριση της Μελέτης: «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΠ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ».

Στην σημερινή ανακοίνωση της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας που καλεί σε συνεδρίαση την Παρασκευή αναφέρεται μεταξύ άλλων και το εξής:

1.Εγκριση του σχεδίου Περίληψης Διακήρυξης για δημοσίευση στον ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής για το έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου  Κωνσταντίνου και συνοδά Έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

Πλέον το έργο της υπογειοποίησης στην Φιλαδέλφεια είναι και επίσημα στον προϋπολογισμό της περιφέρειας Αττικής,Προσεχώς αναμένεται και η επίσημη απόφαση για τον διαγωνισμό ώστε να… τρέξουν οι σχετικές διαδικασίες!


Comments are closed.