ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΑΕΚ εναντίον Κοζάνης!

Published

on

Την Κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ την ομάδα της Κοζάνης στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Κοζάνης! Αλήθεια πριν ένα χρόνο ποιος το πίστευε αυτό;

 

Ούτε ο πιο ένθερμος οπαδός του χωριού μας. Όνειρα δικαιούσαι να κάνεις και τυχεροί εμείς που ένα όνειρο μας το πραγματοποιήσαμε και το φέραμε μάλιστα εις πέρας.Πολλοί μπορεί και όχι άδικα να μας είχαν τελειωμένους κι ότι θα αποχωρούσαμε ακόμα από το πρωτάθλημα. Δε μας γνώριζαν απ ότι φαίνεται. Δεν θα ήξεραν ότι είμαστε μια παρέα μια οικογένεια. Τα τελευταία παιχνίδια το αποδεικνύουν.

Σ’ αυτά τα παιχνίδια που πολλές ομάδες διαλύονται και αποχωρούν. Εμείς όχι μόνο δεν διαλυθήκαμε όπως πολλοί θα πίστευαν αλλά παλέψαμε και χαρήκαμε όλα τα ματς και μάλιστα τελευταία ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα, δείγμα της πίστης μας και της αγάπης για αυτό που κάνουμε .

Καλούμε τον κόσμο μας κι όλους τους φιλάθλους στο ιστορικό παιχνίδι με την Κοζάνη την Κυριακή στις 5.00μ.μ . Έμειναν ακόμα τρία παιχνίδια ..Ας τα χαρούμε !! Φεύγουμε από την Α’ κατηγορία με ψηλά το κεφάλι.

Αυτό είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ για την ΑΕΚ Καλαμιάς!!!

Πηγή: /matiesstasport.blogspot.gr

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement