ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτά πρέπει να εκμεταλλευτεί η βασίλισσα σήμερα

Published

on

Η ώρα για το τζάμπολ του σημερινού ντέρμπι πλησιάζει. Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να χτυπήσει η ένωση τον Ολυμπιακό;

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ ολυμπιακός μπάσκετ

Ο πρώτος τομέας που θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή η Α.Ε.Κ είναι το κομμάτι των ριμπάουντ. Ένα στοιχείο που σε όσα παιχνίδια το είχε έπαιρνε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξει τις εναέριες μάχες στο σημερινό παιχνίδι καθώς έτσι δεν θα δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ανανεώσει τις επιθέσεις του. Σε αυτό είναι πιθανό να βοηθήσει και ο τελευταίος παίκτης που αποκτήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς που προσφέρει όγκο και ύψος κάτω από το καλάθι.

Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού που πρέπει να ελέγξει η βασίλισσα είναι η περιφέρεια. Αρχικά θα πρέπει να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να βρει ελεύθερα σουτ και να μην πάει σε βιαστικές αποφάσεις όπως αυτές που έκανε στη Γερμανία και είχε το πολύ άσχημο στατιστικό 4/27. Ταυτόχρονα δεν θα πρέπει να δώσει στον Ολυμπιακό εύκολα σουτ και να μην τον αφήσει να φτάσει σε ποσοστά 45%+.

Τέλος η βασίλισσα θα πρέπει να εμφανίσει ένα στοιχείο στο παιχνίδι της που είχε στον ημιτελικό με τον ΠαναθηναΪκό και την βοήθησε να φτάσει στη νίκη. Την πίεση στα αντίπαλα γκαρντ καθώς με αυτό τον τρόπο θα περιορίσει την δημιουργία της αντιπάλου ομάδας και θα τους αναγκάσει να κάνουν λάθη.

Continue Reading
Advertisement