Αγοράστε όπλα στον Στρατηγό Καρέρα

0

Αετίσιες Κραυγές (3-2-2020)

 

 

 1. Ο Καρέρα έχει τις απαραίτητες ικανότητες και τον επαγγελματισμό για να θεωρείται ένας κανονικός προπονητής, αν όμως δε του αγοράσουν τα κατάλληλα όπλα (γιατί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα όπλα αγοράζονται) θα είναι το επόμενο εξιλαστήριο θύμα.

 

 1. Δε πιστεύω αυτή η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι παρόμοια περίπτωση με την υπογειοποίηση της παραλιακής κατά μήκος του Ελληνικού που την έχει φάει η μαρμάγκα τα τελευταία 2 χρόνια;

 

 1. Ήταν στα χρόνια της χούντας όταν γιγαντώθηκε πάλι η εξωτερική μετανάστευση. Μάλλον γιατί χόρταινε ο κόσμος ψωμάκι και ξενιτευόταν για να μη βαρυστομαχιάσει. #μια_χουντα_θα_μας_σωσει

 

 1. Αγαπήστε την ΑΕΚ ασυμβίβαστα, κόντρα στην απογοήτευση. Σταθείτε δίπλα της αγωνιστικά, κόντρα στην μοιρολατρία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το πετύχετε είναι να αποσυνδέστε την ΑΕΚ από τις εταιρείες που την εκμεταλλεύονται.

 

 1. Μετά το Σιμάνσκι και ο Αραούχο έρχεται και από το αεροδρόμιο παίρνει τη θέση του βασικού. Δείγμα του γεμάτου και ποιοτικού ρόστερ επίπεδου ΑΕΚ που πρόβαλαν στις αναλύσεις τους οι επιστήμονες της προστασίας των αφεντικών.

 

 1. Δε θέλω να σας αγχώσω αλλά να… Η ιστορική πείρα έχει δείξει ότι ποτέ το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ δεν προστάτεψαν κανέναν λαό… Ούτε καν το δικό τους.

 

 1. Ωστόσο στο ακυρωθέν γκολ του Λιβάγια είδαμε δύο ριπλέι, το ένα από κάμερα που πρέπει να κράταγε ο Μπάρκας και ένα άλλο από την πλατεία Μπουρναζίου.

 

 1. Σύντροφοι ΠΑΟΚτζήδες ομαδάρα σας έχει φτιάξει ο ολιγάρχης, να τον χαίρεστε και να τον προστατεύετε. Έχετε γίνει ο περίγελος της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Μέχρι και οι οπαδοί της Αλαφουζικής χρεοκοπίας σας φώναζαν: «εκεί – εκεί στη Β εθνική».

 

 1. Με έχετε μπερδέψει μερικοί. Πως αυτοπροσδιορίζεστε; Οπαδοί της ΑΕΚ που θέλετε να βλέπετε μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια ή λογιστές που αρκούνται απλά να βλέπουν θετικούς ισολογισμούς μιας εταιρείας;

 

 1. Το 1971 η εξωτερική μετανάστευση σπάει κάθε ρεκόρ στο δεύτερο μεγάλο κύμα φυγής από την Ελλάδα. Μάλλον ο κόσμος αδυνατούσε να αντέξει την τόσο ξαφνική ευτυχία της «τάξεως και ασφάλειας» που εξασφάλιζαν οι συνταγματάρχες της χούντας.

 

 1. Δηλαδή εσείς οι γαύροι οπαδοί, οι εξοργισμένοι από την νομοθετική ρύθμιση σκάνδαλο για την πολυιδιοκτησία, πιστεύετε ότι η κυβέρνηση Μαρινάκη θα προχωρούσε σε κάτι τέτοιο χωρίς τη συγκατάθεση του «πρωθυπουργού»;

 

 1. Πόσο πατριωτικό είναι όταν η Ελλάδα μετατρέπεται σε αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο, με βάσεις από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη;

 

 1. Για σκεφτείτε ποιος άλλος υπόδικος ευνοείται από την αλλαγή των ποινών που προβλέπουν υποβιβασμό;

 

 1. Και νέο συλλαλητήριο από τον περήφανο λαό του ΠΑΟΚ, με νέα επικαιροποιημένα συνθήματα.

 

 1. Οι βάσεις σήμερα είναι τα ορμητήρια των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών που δημιουργούν τις στρατιές των μεταναστών και των προσφύγων. Αν δε θες μετανάστες διαδήλωσε έξω από τις βάσεις.

 

 1. Και βέβαια μέσα σε όλα αυτά να μη ξεχάσω να υπενθυμίσω στα αδέλφια μου τους Ενωσίτες, ότι στην ελληνική δημοκρατία των αφεντικών, ομάδες με πολύ κόσμο όπως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, υποβιβάζονται μόνο αν το θέλουν.

 

 1. Πόσο πατριωτικό είναι οι αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις να αποκτούν την δυνατότητα να δημιουργούν, όποτε χρειαστεί, το δικό τους παράρτημα σε κάθε ελληνικό στρατόπεδο;

 

 1. Κανένας νόμος δεν μπορεί να υποβιβάσει την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Μόνο τα εσωτερικά εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά συμφέροντα της κάθε ξεχωριστής εταιρείας μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο.

 

 1. Νίκος Βαρδινογιάννης, ιδρυτής της Motor Oil το 1972, διατηρούσε στενές σχέσεις με πανίσχυρα στελέχη της χούντας κάτι που τον βοήθησε να γίνει ο αποκλειστικός τροφοδότης του 6ου στόλου στη Μεσόγειο.

 

 1. Από την τριάδα Κρίστισιτς – Σιμόες – Σιμάνσκι ο Σέρβος είναι αυτός που έχει την καλύτερη τεχνική κατάρτιση, έχει την κάθετη μεταβίβαση και καλό είναι να προωθείται περισσότερο παίρνοντας περισσότερες επιτελικές πρωτοβουλίες.

 

 1. Έξαλλος ο Σιδηρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα έψαχνε τους Σβάρνα και Μπάρκα γιατί του ξέφυγαν και δε τους έβγαλε κίτρινη κάρτα. Τον Μπακάκη τον μπέρδεψε με τον Σιμάνσκι και νόμιζε ότι του είχε δώσει.

 

 1. Το λιβάνισμα είναι τόσο μάταιο όσο και το ανάθεμα. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό το γνωρίζουν τα επιτελεία των Αθλητικών Εταιρειών. Και σίγουρα το ξέρουν και τα εξ επαγγέλματος λιβανιστήρια.

 

 1. Οι ομάδες που παίζουν σαν τον Ατρόμητο με τη μέθοδο του αντιποδόσφαιρου και αποτελούν την πλειοψηφία του ελληνικού πρωταθλήματος, χρειάζονται για την αντιμετώπιση τους, ποιοτικά γρήγορα εξτρέμ, απαραίτητα για τη διάσπαση των «πούλμαν».

 

 1. Οι εξ επαγγέλματος επικοινωνιακοί προστάτες των αφεντικών του ποδοσφαίρου είναι αυτοί οι τύποι που θέλουν να παριστάνουν ότι «καμιά βρομοδουλειά των αφεντικών τους δεν είναι ντροπή»… αν τη βαφτίσουν προστασία της ομαδάρας.

 

 1. Σταθερά καλός ο Κρίστισιτς. Πρέπει να είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης της ΑΕΚ. Σημείο αναφοράς στο χώρο του κέντρου, προσφέρει αμυντικά και επιθετικά, θυμίζοντας μας τους λόγους που είχαμε δεχτεί με χαρά την ειδική του ερχομού του στην ΑΕΚ.

 

 1. Το θέμα δεν είναι να είναι ένας Τεχνικός Διευθυντής άξιος και ικανός. Και στο ποδόσφαιρο το κύριο γύρω από το «άξιος» και «ικανός» είναι το «για ποιόν» θέτεις σε δράση την αξιοσύνη και τις ικανότητές σου. Για την ομάδα ή για την εταιρεία;

 

 1. Πολλά χάλια όμως ο Ατρόμητος. Δεν βλεπόταν η ομάδα. Ο μοναδικός που διασώθηκε ήταν ο Σιδηρόπουλος. 1. Το τι θεωρείται δίκαιο και το πώς αυτό απονέμεται, δεν είναι, τελικά, και τόσο «ανεξάρτητο» από το πλαίσιο εντός του οποίου απονέμεται.

 

 1. Εξαιρετική περίπτωση φαίνεται ο Σιμάνσκι. Πιο γρήγορος από τον Γιόχανσον και με ευδιάκριτη την επιθετική σκέψη. Σκεφτείτε τι ομάδα θα είχαμε αν παράλληλα με τα «λαχεία», πληρώναμε τα απαραίτητα για ποδοσφαιριστές ποιότητας επιπέδου ΑΕΚ.

 

 1. Η αξία μιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας είναι πάντα υποδεέστερη του προσδιορισμένου και δεδομένα αμετάβλητου πλαισίου του ποδοσφαίρου της αγοράς, εντός του οποίου καλείται να επιδείξει τις αρετές ή να καταγράψει τις αδυναμίες της.

 

 1. Μέρος των έργων κατεδάφισης στο Ελληνικό αναλαμβάνει το Δημόσιο, για χάρη της Lamda Development. Έτσι μπράβο να μη μπαίνουν και σε περιττά έξοδα οι μεγάλοι και φιλάνθρωποι επενδυτές του τόπου.

 

 1. Γιατί, ενώ αναπτύσσονται όλο και περισσότερο η επιστήμη, η έρευνα και η ίδια η παραγωγή, μεγαλώνει η απόσταση ανάμεσα στο πώς θα μπορούσε να ζει ο λαός και στο πως τελικά ζει;

 

 

 

Παναγιώτης Αλιατάς

[email protected]

twitter

facebook

 

 

 

 


Comments are closed.