Άμυνα με βλέμμα για τον… ψυχίατρο!

0

Ενδεχομένως το δίδυμο της φωτογραφίας να είναι τα βασικά στόπερ της ΑΕΚ για φέτος.

Τον Βράνιες τον ξέρουμε… Για τον Τυνήσιο Νασίμ Χνιντ κάτι καταλαβαίνουμε από το… βλέμμα στη φωτογραφία. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ χρειάζεται νεύρο και τσαμπουκά στο παιχνίδι της. Όχι αντιαθλητικό τσαμπουκά. Αλλά τσαμπουκά. Σε άπειρες περιπτώσεις φέτος η ομάδα ήταν άνευρη. Ήθελε κάποιους τρελούς να την τραβήξουνε.

Πέραν όμως της τρέλας, το αμυντικό κομμάτι είναι το Α και το Ω για την ΑΕΚ. Η ομάδα δεν μπορεί να παίξει το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιζε τη δεκαετία του ’90. Αυτό σήμερα απαιτεί επενδύσεις άλλου είδους. Σήμερα μπορεί να χτίσει μια συμπαγή ομάδα με απροσπέλαστη άμυνα και απελευθερωμένη ποιότητα μπροστά. Ο Καρέρα έχει δείξει ότι μπορεί να δουλέψει αυτό το μοντέλο συνδυάζοντας την ιταλική σχολή με την ελληνική πραγματικότητα.

Όσο για τον Νασίμ Χνίντ, φαίνεται μια καλή περίπτωση, ειδικά αν η ΑΕΚ πάρει και τον Βράνιες. Ο Τυνήσιος είναι 23 ετών, διεθνής, με εξαιρετικές αποδόσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του και με συμμετοχή στο μικρό τελικό του Copa Africa. Έχει ύψος 1,90, μπαίνει πρώτος στις φάσεις και διακρίνεται για το παιχνίδι τόσο ψηλά όσο και στα πόδια. Αν το πάθος του συνδυαστεί με συνέπεια και μυαλό, ενδεχομένως να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση εκ πρώτης όψεως δείχνει… τρομακτικός.

Πάμε ρε ΑΕΚάρα!

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΑΕΚ-LIVE

Νικόλας Κολυτάς

 


Comments are closed.