Ανακαλύψαμε έναν πολύτιμο αντίπαλο… της ΑΕΚ – Τι λέει για τον φετινό τίτλο;

0

 

Ανακαλύψαμε μια παλιά δόξα του Γιουγκοσλαβικού ποδοσφαίρου, που έκανε καριέρα στην Ελλάδα και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανσερραϊκού και του Ηρακλή, τη δεκαετία του ’80 κόντρα στην ΑΕΚ.

Γράφει ο Νίκος Αγγελίδης

Ο αίλουρος τερματοφύλακας Λούκα Λούκοβιτς, φαινόμενο για την εποχή του, δεν ξέχασε την Ελλάδα. Παρότι έχει μεταναστεύσει εδώ και πολλά χρόνια στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, στη Νέα Υόρκη, παρακολουθεί στενά τα τεκτενόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Του ζητήσαμε να τοποθετηθεί για όλα όσα γίνονται φέτος στο πρωτάθλημα. Μας μίλησε για την ΑΕΚ του τότε και για την πρωταθληματική ΑΕΚ του σήμερα…

“Πάντα πίστευα ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Μια από τις καλύτερες σε αγωνιστικό επίπεδο στην Ελλάδα. Πάντα ίσχυε αυτό, από την εποχή που έπαιζα εγώ μπάλα.

Όταν ήρθα εγώ στην Ελλάδα η ΑΕΚ έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Γρήγορο, τεχνικό, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο για την εποχή. Αντιμετώπισα την ΑΕΚ πολλές φορές, αρχικά με τη φανέλα του Πανσερραϊκού και στη συνέχεια με τον Ηρακλή. Πάντα όταν έπαιζα κόντρα στην ΑΕΚ είχα πολύ δουλειά!

Φέτος η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη μπάλα. Έχει την καλύτερη ομάδα. Δικαία παίρνει τον τίτλο”.


Comments are closed.