ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ανακοίνωση για τη διαφήμιση… της Τραπεζούντας

Published

on

Σοβαρευτείτε!
Επιθυμούμε να αναφερθούμε σε δημοσιεύματα ελλαδικών ιστοσελίδων και ραδιοφωνικών αναφορών τα οποία αναδημοσιεύουν και Κυπριακά ΜΜΕ ή παραπέμπουν σ’ αυτά.

Αφορμή η καταδικαστέα ηλεκτρονική διαφήμιση-προτροπή μεσα στο γηπεδο για επίσκεψη στα κατεχόμενα, που προβλήθηκε στο φιλικό Τραπεζουν Σπορ-ΑΕΚ στις 30/7 και “ενόχλησε” δήθεν, ξυπνώντας σε μερικούς “πατριωτικά” αισθήματα. Ενορχηστρωμένα από πέρσι, κάποια ΜΜΕ αντιλαμβανόμενα ότι χάνουν τη γη κάτω απ τα πόδια τους από τη Νέα αναγεννημένη ΑΕΚ του Μελισσανίδη, του Αλμέιδα και των παιδιών του, δεν χάνουν ευκαιρία να χτυπήσουν κατω απ τη μέση σε κάθε ευκαιρία που βρίσκουν για να μειώσουν (νομίζουν) το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του εχθρού τους.

Πλανώνται πλάνην οικτράν. Χλευάζουν ότι είμαστε “δήθεν” πατριώτες….ποιοι; αυτοί που θυμήθηκαν το μαρτύριο της Κύπρου…πότε; Τώρα, σ’ ενα φιλικό ματς όπου η ΑΕΚ ήταν φιλοξενούμενη και σαφώς δεν είχε την οποία πληροφόρηση για τις διαφημίσεις που θα έπαιζαν στο γήπεδο. Ας μας πουν οι παντογνώστες ανιστόρητοι “έγκριτοι” αθλητικοί συντάκτες αυτοί, σε ποιο φιλικό (ή επίσημο αγώνα οι φιλοξενούμενοι ενημερώνονται επίσημα για τις διαφημίσεις που θα προβληθούν;….γελοίο….όσο και το δημοσίευμα τους, αλλά και ο συνειρμός των σκέψεων τους που διαβάζουμε. Ας μας πουν οι “πατριώτες” πόσα αφιερώματα στη 49η θλιβερή επέτειο της τουρκικής εισβολής στη Κύπρο δημοσίευσαν αυτές τις μέρες και τωρα κόπτονται για την Κύπρο.

Κύριοι, χωνέψετε το, το οικοδόμημα της Νέας ΑΕΚ και ο Ναός στη Νέα Φιλαδέλφεια δίδουν αυθεντικά την ιστορία της προσφυγιάς και των αλύτρωτων πατρίδων του Ελληνισμού και καλείστε ακόμα κι εσείς να εκπαιδευτείτε κατάλληλα, όσο φθόνο κι αν κουβαλάτε. Αν δεν το επιθυμείτε, κακό του κεφαλιού σας. Αυτό που θα πρέπει να σκέφτεστε πολυ σοβαρά είναι όταν πιάνετε στο στόμα και στη πένα σας την Κύπρο. Το μαρτύριο της μεγαλονήσου δεν προσφέρεται για προπαγανδιστική εκμετάλλευση αλλότριων συμφερόντων σας. Οι ΑΕΚτζηδες όλης της Κύπρου και όχι μόνο, σας παρακολουθούν και σας κρίνουν….σοβαρευτείτε

Ένωση Φίλων ΑΕΚ Λευκωσίας

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement