ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ loading…

0

1) Με τούτα και με κείνα φτάσαμε στην ισοπαλία. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι με την Ευρώπη προ των πυλών, τέτοια μπαλίτσα θα βλέπουμε. Θες τραυματισμούς; Θες διαχείριση από τους προπονητές; Θες κούραση; Αυτό είναι (και δεν το λέω ως δικαιολογία, είναι άποψη).
2) Έχουμε ένα ματς με τρεις διαφορετικές εμφανίσεις. Μια καταιγιστική ΑΕΚ (το κρατώ αυτό, θύμισε την περσινή ομάδα) μέχρι το 25, έναν αντίπαλο που πατάει χορτάρι έως την λήξη του ημιχρόνου. Μετά σούπα καμαρωτή και από το 75 και μετά ξανά… ΑΕΚ . 1-1 καικοιτάμε το επόμενο ματς.
3) Τα στόπερ μας. Καταρχάς περαστικά Βιντούλη μας! Μέχρι αυτό που έπαιξε ήταν τίμιος. Ο αντικατάστατης του Μήτογλου ήταν επίσης προσεκτικός (απλά καμιά φορά υπερβολικά προσεκτικός ώστε να γυρίζει η μπάλα στον Τσιτσάν… από το σπίτι μου).
4) Μουκουντί που αγαπώ τρελά. Έχει πολύ μυαλό αυτό το παιδί και προσπαθεί πάντα για το build up της επίθεσης (που έξυπνα ο Μαρτίνεθ μπλόκαρε με την πίεση που εφάρμοσε).
Ήταν καλός. Απλά μερικές φορές υπερτιμά την ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια και η Αννούλα χτυπά πόρτα εντατικής στον Ευαγγελισμό…
5) Θα πω για τον Μοχαμαντί ότι ήταν συνεπέστατος στα καθήκοντά του. Φοβερά προσηλωμένος αμυντικά και κουβάλαγε την ομάδα ακόμα και συγκλίνοντας προς το κέντρο. Αν θυμάμαι καλά μόνο μια σέντρα κακή στα περιστέρια είδα.
6) Ρότα αγόρι μου καταρχάς θα πω. Δεν αφήνουμε την μπάλα να σκάσει ενώ είσαι τελευταίος παίκτης στην άμυνα, είναι διεκδικήσιμη έτσι.
Επίσης δεν πάμε με την πλάτη (ξύπνησε το φάντασμα της φάσης ΠΑΟΚ ). Γενικά ήταν ταχύς, σοβαρός και βλέπω ότι προσπαθεί να μάθει να ανεβάζει την επίθεση.
7) Το κέντρο έχει θέμα (ειδικά στο καλό 20 λεπτό του αντιπάλου). Εντάξει ο Γιόνσον είναι σβούρας, επίμονος σε πρώτες και δεύτερες διεκδικήσεις. Ήταν καλός όσο έπαιξε.
8)  Πάμε όμως στον χειρότερο κατ’ εμέ του παιχνιδιού. Τον Πολωνό. Μέχρι το γκολ μας είναι εξαιρετικός και μετά παθαίνει …καθίζηση οχήματος…
Σε κακό φεγγάρι. ΟΚ έκοβε, από κει πέρα όμως πούλαγε πολλές επιθέσεις, πολλές λάθος μπαλιές (ρε φίλε δεν την έχεις την μακρινή τι την κάνεις).
9) Εδώ θα χώσω και τις αλλαγές. Μπαίνει Πινέδα και Γαλανό. Ο πρώτος ταχύτητα βγάζει αλλά δεν είναι ο εαυτός του (το Copa America μου μέσα). Πιστεύω ότι θα ξαναδούμε τον περσινό μαχητή κατά τον Νοέμβριο, θυμηθείτε με.
Ο δεύτερος βοηθά με το που μπαίνει, μαζεύει το ψιλοχάος του Σιμάνσκι, παλεύει. Αλλά εκ φύσεως δεν δημιουργεί.
Άρα, γενικώς, σου λείπει το δημιουργικό χαφ να μεταφέρει την επίθεση (είπε η προπονήτρια του καναπέως).
10) Ειδική αναφορά στον Σέρχιο της καρδιάς μας. Αυτό το παιδί παίζει με την ψυχή του ακόμα, όχι με τα πόδια του.
Δαίμονας! Έπεφτε σε κάθε αντίπαλο πάνω, έκοβε βόλτες δεξιά αριστερά, λύσσαγε. Μέχρι που κουράστηκε. Εμφανέστατα δεν είναι στο pick του, οσονούπω.
11) Πάμε στα άκρα τώρα. Μαζί με τον Αραούχο ο άλλος καλύτερος του ματς, Ελίασον-Σπίντι Γκονζάλες.
Έτρεξε πολύ, χόρεψε αντιπάλους εκεί στα δεξιά, κάπου χάθηκε αλλά ήταν το γνωστό ελάφι.
Η αλλαγή του , το τανκ, πιστεύω ότι έπρεπε να μπει νωρίτερα. Τον ένιωσαν αμέσως οι αντίπαλοι και προσπάθησε με κάτι σέντρες, κάτι λόμπες. Επίσης αυτουνού την μπάλα ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ δεν του την παίρνεις..
12) Τσουμπεράρας. Χθες ήταν ζωηρός, κινητικός, απλά μερικές φορές κρατά παραπάνω την μπάλα με αποτέλεσμα να τρώει διπλό μαρκάρισμα.
13) Και μπαίνει που λέτε το μαυράκι …Και ξυπνά από τον λήθαργο η εξέδρα! Ρε τι μπάλα θα παίξει αυτό το πιτσιρίκι! Αν δε, έμπαινε η ΣΟΥΤΑΡΑ θα μιλούσαμε για το καλύτερο γκολ της χρονιάς ! Ζίνι δαγκωτο φίλε! Έπεται συνέχεια
14) Ρε Στάνκοβιτς ντίζελ καις; Να μιλήσω στον βενζινά σου; Τι αργές αντιδράσεις είναι αυτές εκτός τέρματος; Επίσης εντάξει είπαμε η επίθεση ξεκινά από το τέρμα αλλά μην το ξημερώνουμε κιόλας!
15) Ματίας μου οι αλλαγές σου βγήκαν, η διαχείριση το ίδιο. Αλλά αφήσαμε βαθμούς από το σακούλι. Κάτι γίνεται με την ψυχολογία (η κούραση είναι δεδομένη και για μας και τους άλλους όμως). Και το άγχος, αυτό το μαμημένο άγχος!!! Βάζεις γκολ και οπισθοχώρηση από το 25;
Στηρίζουμε κ προχωράμε όμως!!!
16) Οφείλω να πω εδώ κάτι που ίσως δεν έδειχναν οι καμεραμανατζήδες και το είδαμε ίσως όσοι ήμαστε μέσα.
Στην οπισθοχώρηση της ομάδας μετά το γκολ μας ο Πελάδο χοροπηδά σαν κατσίκι και τους φωνάζει να ανέβουν, οι παίκτες όμως κοσμάρα τους, χεσμεντέν!
17) Διαιτητής που τον διορθώνει τρεις φορές το VAR να πάει για χόρτα στον Υμηττό. Μ’ ακούτε μεσιέ Τσεφεριν;
18) Η καινούργια υπερατλαντική, υπερηχητική, πάνκαλη ομάδα φτιάχνεται με το ακατάπαυστο αλανίσιο κλωτσίδι σενιόρ Μαρτίνεθ;
19)Πάμε για το όνειρο τώρα… VAMOS (και ας μείνω μόνη μου, κλάιν)…

ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΝΤΕΝΣΕ !


Comments are closed.