Από το Περιστέρι θα… σεντράρει ο Γκάλο

0

Ο Ροντρίγκο Γκάλο θα μείνει για πάντα στις καρδιές των απανταχού ενωσιτών. Όχι μόνο για αυτή την υπέροχη πάσα στο Γιακουμάκη μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αλλά και για τη συνολική προσφορά του στην ομάδα. Πρόκειται για τον παίχτη που έδωσε στη θέση του δεξιού μπακ άλλη αξία, τόσο με τις ανασταλτικές του ικανότητες όσο κυρίως με τη δυνατότητά του να σεντράρει με απίστευτο τρόπο. Ειδικά πέρυσι που η ομάδα είχε εμφανές πρόβλημα δημιουργίας οι μπαλιές του Γκάλο ήταν μια όαση.

Ο Γκάλο έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι παρά τις καλές εμφανίσεις του. Στα 33 του πλέον αναζήτησε το νέο σταθμό της καριέρας του και παρά τις φήμες για συμφωνία με τον υπό κατάρρευση Παναθηναϊκό φαίνεται πως υπογράφει σε μια ομάδα αρκετά αντιπαθή και κομπλεξική με την ΑΕΚ αλλά εντός του δυνατού ανταγωνισμού της πρώτης εξάδας.

Στον Ατρόμητο, λοιπόν, θα συνεχίσει ο Γκάλο την καριέρα του και ελπίζουμε να μην το μετανιώσουμε πικρά που η ΑΕΚ τον άφησε να φύγει. Θυμίζουμε ότι στη θέση του πλέον αγωνίζεται ο Παουλίνιο εκτός του Μπακάκη που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια. Η εκτίμηση των φίλων της ΑΕΚ για τον Γκάλο είναι δεδομένη. Φίλοι όμως εκτός γηπέδων γιατί εντός των τεσσάρων γραμμών, τα πράγματα αλλάζουν.

 


Comments are closed.