ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κλόπας αποκαλύπτει… τον Αλμέιδα!

Published

on

Ο Φρανκ Κλόπας παρότι έχουν περάσει χρόνια από τότε που φόρεσε για τελευταία φορά τον δικέφαλο αετό στο στήθος, σκέφτεται και αγωνιά καθημερινά για την ΑΕΚ…

Από το Σικάγο όπου μένει πλέον μόνιμα, έχοντας επιστρέψει στη βάση του, ο Φρανκ επικοινώνησε μαζί μας για να μάθει τι γίνεται με τον Ματίας Αλμέιδα.

Συνέντευξη στον Νικόλα Αγγελίδη

“Νίκο είναι αλήθεια, ότι έρχεται στην Αθήνα ο Αλμέιδα; Το έμαθα εδώ, συζητιέται… Τον ξέρω πολύ καλά. Τον έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια στο επαγγελματικό  πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο. Είναι μαθητής του Marcelo Bielsa. Αυτής της σχολής… Παίζει φοβερό πρέσινγκ όλο το 90λεπτο. Χρειάζονται οι παίκτες για να παίξεις τέτοιο παιχνίδι. Ο κάθε παίκτης μαρκάρει σε όλο το γήπεδο, πολύ τρέξιμο…  Χρειάζεται ειδικό ρόστερ για κάτι τέτοιο. Ξέρει τι θέλει από τους παίκτες και ξέρει πως να το παίρνει. Είναι δυνατή προσωπικότητα. Δεν είναι τύπος “Yes man”.  Με τίποτα. Οι παίκτες τον αγαπούν. Και τον σέβονται… Στο Σαν Χοσέ έφερε πολύ καλούς παίκτες, αλλά ήθελε να φύγει στο τέλος γιατί δεν γίνονταν αυτά που του είχαν υποσχεθεί. Δεν κάνει πίσω. Είναι ανυποχώρητος όταν ξέρει ότι έχει δίκιο. Να ξέρει η ΑΕΚ ότι έχει να κάνει με μια πολύ δυναμική προσωπικότητα…”

Φρανκ  πως είναι στον πάγκο; Βλέπει παιχνίδι, ανακατεύει την τράπουλα;

“Θα βγάλει το καλύτερο από τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Αυτό είναι σίγουρο. Είναι όμως αγύριστο κεφάλι όταν πρόκειται για το λόγο του. Δεν κάνει πίσω… Στην Chivas με την οποία πήρε τόσους τίτλους, σηκώθηκε και έφυγε γιατί η διοίκηση δεν πλήρωσε στους παίκτες πριμ που τους είχε τάξει… Τα πλήρωσε ο ίδιος και παραιτήθηκε!!! Οι παίκτες τον αγαπούν. Είναι καθαρός και δίκαιος. Και δουλευταράς. Ζητάει πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο τρόπος που στήνει την ομάδα μέσα στο τερέν είναι πολύ απαιτητικός. Χρειάζεσαι να έχεις τους παίκτες για να παίξεις τέτοιο παιχνίδι…”

Αυτά μας είπε ο Φρανκ, ο οποίος με αγωνία μας ζήτησε να τον ενημερώσουμε ότι ώρα και αν είναι για τις εξελίξεις…

 

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement