Αρχής γενομένης…

0

1) Λεωφόρος λοιπόν και αρχίζουμε με ισοπαλία στο σακούλι συγκομιδής βαθμών.
2)Καλύτερη ΑΕΚ, το πρώτο ανάγνωσμα. Καλύτερη και με άμεση αντίδραση στο γκολ που δέχτηκε. (Ένα ημέρα της μαρμότας το είπα, ψέματα δεν θα πω …).
3) Ρε Μήτογλου αγοράκι μου …Ήμαρτον δηλαδή. Παραλίγο ο μοιραίος παίκτης που κάνοντας το λάθος στο γκολ δεν επανήλθε ποτέ.
4) Τζαβέλλας πολύ πιο ψύχραιμος και σταθερός
5) Για τον Μοχαμαντι δεν θα πω τίποτα. Ξαναγύρισε εκεί που μας άφησε μετά το AMBER ALERT που εκδόθηκε για την εξαφάνιση του.
6) Ο Μισλέν (ξέρετε ο παίκτης της Ligue 1 όπου τιτλοφορείται ως παλτό) ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός. Ταχύτητα, κοψίματα, ελαχιστοποίηση λαθών κλπ κλπ.
7) Το κέντρο που πονά (έρχεσαι μωρή παιχτούρα;) σήμερα δεν σε πρόδωσε. Σίμοες και Χατζισαφι έκαναν ότι μπορούσαν με διπλές καλύψεις στην πρώτη μπάλα.
8)  Ειδικά εσύ Ιρανέ…τα σέβη μου! Μπορεί να μην είναι …Μόντριτς (Αχχχ) όμως είναι φιλότιμος και μεγάλο τρεχαντήρι σε μια θέση όχι δική του.
9) Ο Πετράν σήμερα δεν μου πολυάρεσε. Έτρωγε πολύ ξύλο όποτε (δικαιολογημένα) έχασε την ψυχραιμία του, δεν βοήθησε με τον τρόπο που μπορεί. Ο αντίστοιχος Γέφτιτς δείχνει ότι ξέρει μπαλίτσα αλλά του λείπουν εμφανώς παιχνίδια.
10) Ο Ελβετός είναι σε παρατεταμένη ανομβρία και τρικυμία. Το πάει από δω, το πάει από κει, δεν του βγαίνει. Είπαμε, παίζει στον χώρο αλλά πρέπει και να προσαρμόζεται σε ότι του ζητάται.
11) Ρε τρένο Άμραμπατ !!! Αναρωτιέμαι …δεν κουράζεται αυτό το σκυλί του πόλεμου; Αν θες λίγο να τσαλακώσεις την πανοπλία …ε είναι λίγο ατομιστάκος.
12) Εκτός ότι είσαι ψυχάρα και ΑΕΚΑΡΑ Σέρχιο είσαι και ότι πιο φιλότιμο κυκλοφορεί με φανέλα κιτρινόμαυρη. Μόνο αυτό θα πω
13) Welcome back ταλαιπωρημένε Τσιτσάν!!
14) Τα λίγα λεπτά συμμετοχής σιγά σιγά του Ταάκοβιτς μόνο κέρδος μπορούν να αποφέρουν…
15) Βρε Γαβριέλα του Μαυροβουνίου χάρηκε το αφεντικό; Τι σφυρίγματα ήταν αυτά νυφίτσα του Γιουγκοσλαβικού κάμπου;
16) Οφρυδόπουλε καλά το πας…
17) Και τώρα η ντροπή του Θερμαϊκού στο διάβα μας. Καλή εμφάνιση. Μόνο αυτό ζητάω!!
18) ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ Ο ΚΛΑΤΕΜΠΕΡΓΚ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΩΜΑ ΚΑΙ AFTER!!!


Comments are closed.