ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Άρχισαν τα… πρώτα ονόματα

Published

on

bb7cba00e2234ba8093cb00ea68e1d1a

Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε.

Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, αναμενόμενο και επόμενο ήταν να ξεκινήσει η…μεταγραφολογία. Το πρώτο όνομα που εμφανίστηκε στον Τύπο για την ομάδα μας ήταν ο Ογκνιέν Βράνιες ο οποίος φέρεται να είναι ο νούμερο ένα αντικαταστάτης του Λέσκοτ.
Ο Βράνιες που αυτή την στιγμή ανήκει στην Τομ Τομσκ έχει αγωνιστεί νωρίτερα σε Ερυθρό Αστέρα, Κράσνονταρ, Αλάνια, Ελάζισπορ και Γκαζιάντεσπορ, ενώ πριν τον αποκτήσει η Ρωσική ομάδα πέρασε και από το ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας 11 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ Χιχόν. Είναι 28 φορές διεθνής, βασικός στην Εθνική Βοσνίας και πρόσφατα αγωνίστηκε στο ισόπαλο 1-1 με την Εθνική μας ομάδα στο Καραίσκάκη. Eίναι 27 ετών (24-10-89), έχει ύψος 1.83 ενώ αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία εκτός από το κέντρο της άμυνας όπου είναι η βασική του θέση και ως δεξιός μπακ.
Ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με τους Ρώσους, ωστόσο η κατάσταση που υπάρχει στην Τομ Τομσκ κάνουν πολύ πιθανό το σενάριο της αποχώρησής του. Για τον παίκτη ενδιαφέρον δείχνει και ο Ερυθρός Αστέρας.Ονόματα θα ακουστούν πολλά μέχρι την τελική απόφαση απο πλευράς διοίκησης αλλά και τεχνικού τιμ, απο το aek-live,gr ευχόμαστε σε όλους…γερό στομάχι.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement