ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Αυτοί οι διαιτητές θα σφυράνε για να φεύγουν τα τρένα

Published

on

Με αυτή την προφητική δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εκτός των άλλων, είχε δείξει δυστυχώς και σε τι υπόληψη έχουν όλοι το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο..

Σήμερα δυστυχώς η Ελλάδα ζει ένα ακόμα δράμα λόγω των διαχρονικών παθογενειών της, την ευθύνη των οποίων θα ρίξουμε στον ομολογουμένως βασικό μεν, εύκολο δε υπαίτιο της τραγωδίας, τον Σταθμάρχη.

Κατά τ’άλλα η ζωή συνεχίζεται.. Στην Ελλάδα εάν πάρει φωτιά καίγεσαι, αν βρέξει πνίγεσαι, αν χιονίσει παγώνεις και τελικά το γεγονός ότι ζεις είναι καθαρά θέμα τύχης.. Το σίγουρο είναι ότι οι νόμοι που υπάρχουν δεν εφαρμόζονται ή ακόμα χειρότερα εφαρμόζονται κατά το δοκούν, αλλά σε καμία περίπτωση κανείς δεν τιμωρείται σε αυτή τη χώρα..

Προφανώς ευθύνη για όλα αυτά φέρουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά και η νοοτροπία ημών των ίδιων. Και κατά το γνωστό άσμα.. οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η «νοοτροπία» μένει..

Ζούμε καθημερινά περιστατικά που οφείλονται σε στιγμιαίο λάθος.. σε ανθρώπινο λάθος.. σε θολωμένο μυαλό.. στην κακιά την ώρα.. σε αγανάκτηση.. σε κατάθλιψη.. υπο την επηρεια ουσιών.. σε ζωώδη ένστικτα.. σε ανωμαλίες και κόμπλεξ.. στη διαφορετικότητα μη χεσω.. σε υπόκοσμο, τρομοκρατία, κυκλώματα προστασίας.. σε μίζες.. κλπ. κλπ.

Αυτή είναι η Ελλάδα μας το 2023.. η χώρα που δίδαξε ιστορία, πολιτισμό και δημοκρατία και τ´αντάλλαξε με τατουάζ και Μύκονο..

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων, καλή δύναμη σε όλους μας και καλή Σαρακοστή.

Ο ΠαRάσιτος

Με καταγωγή από την Χηλή της Κωνσταντινούπολης, η ΑΕΚ ήταν ο πιο όμορφος, αυθεντικός και αδιαπραγμάτευτος μονόδρομος.. μεγαλώνοντας, το αγιάτρευτο μικρόβιο μετατράπηκε σε «ΠαRάσιτο» και πλέον ζω με αυτό..

Continue Reading
Advertisement