ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Μπουγάτσα με… κουτόχορτο

Published

on

Μετά και την ανακοίνωση της απόφασης της επιτροπής εφέσεων, έπεσε ταφόπλακα στο στρατόπεδο των εορτάζοντων, μονίμως αδικημένων ντεμέκ πρωταθλητών Γιώργου Μίνου, Γωργή Γιωργή, Κυριάκου Κυριάκου, Κόλκα Cola και Τσορμπατζόγλου Τσορμπατζόγλου κλπ κλπ.. και του χρόνου παιδιά..

Έχει πλάκα πάντως που ο Σκουτέρης χρειάστηκε ένα μήνα.. απλά για να αποδεχθεί το σκεπτικό του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, την επόμενη του ματς με το Λεβαδειακό, που μαζί με τους ομοϊδεάτες του και τα κυβερνητικά στελέχη περίμεναν να γίνει στραβή και να τιμωρηθεί αναλόγως η ΑΕΚ.. αμ δε.. άσε που τους τα χάλασε και ο Λάζαρος στο 95’..

Ο Σκουτέρης που πριν λίγο ήταν Θεός και οι ίδιοι είπαν οτι εμπιστεύονται.. έπαιξε ΑΕΚ.. τώρα επηρεάστηκε από τον «στοχευμένο επικοινωνιακό τραμπουκικό».. ενώ στην απόφαση για το ματς με τους gayρους του Νότου, επηρεάστηκε από το «δίκαιο και το ηθικό».. Η κωλοτούμπα σας.. είναι πιο μεγάλη και από αυτές του Σύριζα..

Ο Λουτσέσκου συνεχίζει να μετράει τη βαθμολογία όπως τον βολεύει για να καπαρώσει τη θέση του για του χρόνου.. Θυμίζει τους Πασόκους που γέμιζαν τα μπαλκόνια τους με αφίσσες του Ανδρέα για να κλήσουν μια θέση στο δημόσιο..

Κι επειδή φαγωθήκατε, ότι τα ματς παίζονται εντός αγωνιστικού χώρου.. να σας θυμίσω ότι το ματς διακόπηκε στο 0-0… εκτός αγωνιστικού χώρου το κάνατε 1-0 με απειλές.. τα υπόλοιπα είναι σάλτσες για να πουλάνε φύλλα, να δουλεύουν επαρχιακά ραδιόφωνα και να ξεπουλάει η μπουγάτσα με κουτόχορτο..

Μπορείτε να το πείτε στο μπαμπά, να πάτε στο διαιτητικό, στο CAS ακόμα και στον πνευματικό του Άγγελου Αναστασιάδη.. Πέρσυ σας χαρίστηκε το πέτσινο κύπελλο, μυαλό δε βάλατε.. αντ’ αυτού αυθάδεια και πλήρης ταύτιση με Καραπαπάδες, φέτος πήρατε το μάθημα σας.. κέρδος είναι κι αυτό.. εκτός από ομάδα, χρειάζεται και νοοτροπία.. γιαβάς γιαβάς.. ένα το χρόνο.. χαλλλαρά.. με σάλιο και υπομονή.. γίνεται η στέψη προσμονή..

Ο ΠαRάσιτος..

Υγ. Άντε του χρόνου θα παίζετε και τοπικό ντέρμπι με το συμπολίτη σας.. θα έχετε κάτι να περιμένετε..

Υγ.1 Κοπιάστε τώρα στις 12 Μαΐου και για τα ρέστα..

Υγ.2 Ντεμέκ πρωταθλητές σε λέω αφού..

Με καταγωγή από την Χηλή της Κωνσταντινούπολης, η ΑΕΚ ήταν ο πιο όμορφος, αυθεντικός και αδιαπραγμάτευτος μονόδρομος.. μεγαλώνοντας, το αγιάτρευτο μικρόβιο μετατράπηκε σε «ΠαRάσιτο» και πλέον ζω με αυτό..

Continue Reading
Advertisement