Χαμός για την ΑΕΚ στη Σάμο!

0

Και η Σάμος προσκύνησε τον δικέφαλο αετό. Με αγάπη και λατρεία για την ΑΕΚ. Παρουσιάστηκε χθες Κυριακή το βράδυ στο Καρλόβασι το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Νίκου Αγγελίδη.

Μέσα στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Καρλοβασίου, οι φίλοι του δικέφαλου αετού άκουσαν, έμαθαν, πληροφορήθηκαν, είδαν… τις ΑΕΚ όλου του πλανήτη από πρώτο χέρι.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον δικέφαλο του Καρλοβασίου, την ΑΕΚ της Σάμου, την ΑΕ Καρλοβάσου, ενώ έγινε και ειδικό αφιέρωμα στη δεύτερη ομάδα του νησιού με έμβλημα τον δικέφαλο αετό, τον ΑΠΣ Υδρούσας, Άγιος Αθανάσιος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γιάννης Γρηγορακάκης, ψυχή της ΑΕ Καρλοβάσου, ενώ για τον δικό μας Νίκο, μίλησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ στη Σάμο, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του Χάρης Ζαβουδάκης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μέρος του πολύτιμου αρχείου της ομάδας, το οποίο “δουλεύει” με μεγάλο μεράκι και κόπο ο Κώστας Αγαδάκης.Για την δουλειά που γίνεται στην Καρλοβασίτικη ΑΕΚ μίλησαν οι άνθρωποι της ομάδας από κάθε τμήμα με επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου Μανώλη Χιώτη.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση όταν παραδόθηκε η μπλούζα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών αφιερωμένη στην ΑΕΚ του νησιού!

Αξιοσημείωτες παρουσιές αυτές του ηρωικού Θεόδωρου Γεωργίου, του γνωστού μας Κίτρινου Κουρσάρου και της Νίκης Γιαννιώτη από την κιτρινόμαυρη (πάντα) Καρδίτσα.

Σύσσωμη παραβρέθηκε και η οικογένεια… του Συνδέσμου της ΑΕΚ στη Σάμο, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν με τον δικέφαλο αετό στο στήθος συμμετέχοντας στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ της ΑΕ Καρλοβάσου.

Φωτογραφίες


Comments are closed.