ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν… ενδιαφέρουν τη Ντιναμό τα προβλήματα της ΑΕΚ

Published

on

Αισιόδοξος πως η Ντιναμό Κιέβου θα προκριθεί εμφανίστηκε ο προπονητής των Ουκρανών Αλεξάντρ Χατσκέβιτς.

Στην συνέντευξη τύπου εν’ όψει του αυριανού αγώνα αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που δεν θα αγωνιστούν και για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά τα λόγια του:

Για την κατάσταση κάποιων παικτών του που είχαν προβλήματα: «Ο Γκονζάλες είναι έτοιμος, για τον Μποκανί οι γιατροί δεν θεωρούν ότι είναι έτοιμος, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να παίξει και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για δυο με τρεις εβδομάδες ακόμη. Ο Πεβάριτς επίσης, παρότι θα προπονηθεί σε λίγο με την ομάδα, δεν θα είναι έτοιμος».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες όπως οι Βράνιες και Λιβάια και αν αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τη Ντιναμό: «Σε καμία περίπτωση. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ότι κάποιοι από τους σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν».

Για την ετοιμότητα του Ζαμπράνο: «Ο Ζαμπράνο κάνει προπονήσεις δύο φορές την ημέρα, αλλά για το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι έτοιμος. Δε θα παίξει».

Για τα χρώματα με τα οποία θα αγωνιστεί η Ντιναμό αύριο: «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αυτό, είναι των διαιτητών να αποφασίσουν».

Για τη φυσική κατάσταση στην οποία πιστεύει ότι θα είναι η ομάδα του μετά το πρώτο ματς: «Σχετικά με τη φυσική κατάσταση είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τρέξαμε 117 χιλιόμετρα, περισσότερα από προηγούμενα παιχνίδια. Σε ό,τι αφορά την τεχνική θα ήθελα να δω περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι».

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement