Δια πυρός και Σιδήρου…

0

1) Και ξεκινάει που λέτε το ματς και μπαίνει ένας ψυχωμένος Ιωνικός και τα …φαντάσματα της ΑΕΚ !!!
2) Μάσησε η ομάδα σε όλο αυτό το κλίμα που προηγήθηκε. Αυτό φάνηκε σε όλη την διάρκεια του ματς πλην του τελευταίου 15 λεπτού.
3) Χαμηλές πτήσεις για τα στόπερ. Αν και στο ένας με έναν δεν ήταν τρομερά τα λάθη (ο Βιντα πιο επίφοβος – αποζημίωση το γκολ) σαν σύνολο κρατούσαν ψηλά την άμυνα. Αποτέλεσμα …πολλές μπαλιές στην πλάτη τους
4) Κάκιστη μέρα για τα μπακ. Ο Ρότα πολλά λάθη κ καμία βοήθεια στον Άμραμπατ. Ο ΧΧσαφι επίσης. Πάρτι έκαναν από την πλευρά του.
5) Το δίδυμο Γιόνσον – Σιμάνσκι δεν βοήθησε επίσης. Έτρεχαν παράλληλα και έχασαν την λεγόμενη πρώτη γραμμή άμυνας. Σαφώς καλύτερος ο ξανθομάλλης. Επίσης χάθηκε ένας επιπλέον για την επίθεση.
6) Ο Μεξικανός μας πολύ καλά κλεισμένος και έχοντας στο πλάι του έναν μέτριο έως κακό Αραούχο δεν μπορούσε να κάνει αυτό που ξέρει καλά …Κουβάλημα επίθεσης από πίσω.
7) Αραούχο δύο ταχυτήτων..Γενικά όχι ο γνωστός Τσίνο, βοήθησε πολύ στην αντεπίθεση της ΑΕΚ (κυρίως όταν πέρασε θεωρητικά κορυφή).
8) Όχι ουσιαστικό παιχνίδι από το τανκ-Άμραμπατ. Ναι οκ ,έδωσε μάχες αλλά αποτέλεσμα γιοκ.
9) Με Φαν Βεερτ ξεκομμένο χωρίς πάσες σωστές στην περιοχή δουλειά δεν κάνεις. Πέρασε απαρατήρητος.
10) Και κάπου εδώ έρχεται το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Πελάδο. Στην υπνωτισμένη ομάδα γίνονται οι αλλαγές που αποδεικνύονται λίρα 100!
11) Οι game – changers καταρχάς του παιχνιδιού. Μάνταλος – Φερνάντεζ – Γκάτσι. άνοιξαν το “πούλμαν” του Ιωνικού.
12) Ορεξάτος και κυρίως ήρεμος Μάνταλος κουβάλησε σωστά το τόπι και είτε με κάθετες είτε με εφορμήσεις έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
13) Αυτό το μικρό Στρουμφ χόρευε εκεί στα δεξιά. Να ξαναπώ …είσαι παιχτούρα ρε!
14) Επανεμφάνιση Γκάτσι …Φάνηκε η διαφορά αμέσως και κυρίως πόσο έλειψε.
15) Τσούμπερ εξιλέωση!!! Ο τρόπος που πανηγυρίζει το γκολ επιβεβαιώνει αυτό που έλεγα. Κατέχει την μαγεία της μπάλας αρκεί να ξεκολλήσει το μυαλό του. Ήρεμος και ΑΠΛΟΣ βάζει γκολάρα!!!
16) Να θες να ουρλιάξεις από χαρά στο 1-2 στο 90φευγα και να μην μπορείς …παράξενο συναίσθημα.
17) Κιαι το κλωτσιδι έπεφτε straight through.
18) Εντάξει σε έχω σταυρώσει Σιδηρόπουλε αλλά οκ καλά το πήγες (δεν υπάρχει το τι ζητούσε η εξέδρα, σαν να ζούσα στην Twilight Zone).
19) Χαιρετιόμασταν σαν να ήμαστε Σέχτα της παρανομίας. Γεια σου Κώστα, Μαίρη, Μαρίνα κλπ
20) Κρατώ το μέταλλο της ΚΑΚΗΣ ΑΕΚ
21) Ραντεβού στα χαρακώματα της Φιλαδέλφειας την Κυριακή αδέρφια. Αφωνία όλη την εβδομάδα (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Πανσερραϊκό εγώ κοιτώ την Κυριακή).

ΑΕΚ …ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ …ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!


Comments are closed.