Με ελπίδα και διχόνοια…τον κέρδισες για πάντα!!!

0

Ξεκίνημα με το δεξί για την Ένωση στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό που έκανε φιλότιμες προσπάθειες όχι να κερδίσει αλλά να προκαλέσει απώλειες στην ΑΕΚ. Σχόλια πανηγυρικά αντικατέστησαν τα σχόλια που μηδένιζαν τα πάντα μετά τον τελικό του Βόλου. Τι είναι τελικά αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ από τον κόσμος της;

Φυσικά και το βασικό καθήκον οπαδών και φιλάθλων της ΑΕΚ είναι η στήριξη στην ομάδα ακόμα και σε συνθήκες ακραίας απογοήτευσης. Άλλωστε όπως πολύ σωστά είχα διαβάσει κάπου με τις νίκες και τις επιτυχίες, η ΑΕΚ κερδίζει φιλάθλους. Με τις αποτυχίες και τις στεναχώριες δημιουργεί οπαδούς. Για να μην παρεξηγηθεί η παραπάνω φράση, αλίμονο αν οποιοσδήποτε οπαδός της ΑΕΚ χαίρεται με την αποτυχία ακόμα κι αν έτσι θεωρεί ότι δημιουργούνται οπαδοί που την πονάνε περισσότερο. Είναι απλά ένα παράδειγμα για να παρουσιάσει το γεγονός πως κάποιος δένεται με την ομάδα περισσότερο όταν πονάει για αυτήν και αισθάνεται την ανάγκη να την στηρίξει στα δύσκολα.

Καταιγισμός σχολίων που αποθεώνουν την ΑΕΚ και το ρόστερ της που σκότωσε χτες το θηρίο, από τους ίδιους διαδικτυακούς κριτές-δικαστές-προπονητές-οπαδούς-ποδοσφαιριστές που πάνω στην απογοήτευση του τέταρτου συνεχόμενου τελικού, μηδένιζαν τα πάντα. Άλλωστε είτε χάνει η ΑΕΚ είτε κερδίζει, πάντα θα βρεθούν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που στο ίντερνετ θα προκαλούν τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ σαν “μετά Χριστόν προφήτες” είτε σαν πρόβατα των διοικούντων που δεν βλέπουν τίποτα, είτε σαν μίζερους που δεν αναγνωρίζουν το μεγαλείο. Δώσε στον ΑΕΚΤΖΗ ελπίδα και διχόνοια και τον κέρδισες για πάντα. ΑΕΚόμετρα που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες και οπαδοί που αντί να τους ενώνει η επιθυμία για ΑΕΚ πρωταγωνίστρια, τους χωρίζει ο τρόπος που θα επιτευχθεί.

Τι πέτυχε χτες η ΑΕΚ; Μια νίκη στην πρεμιέρα σε μια έδρα της επαρχίας που της έδωσε 3 βαθμούς και τον χρόνο και την ψυχολογία να προετοιμαστεί για τον πρώτο τελικό της Πέμπτης στην Ελβετία. Για να έχουμε κάνει ένα βήμα σε σχέση με πέρυσι θα πρέπει να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Και αν κερδίσαμε και φέτος και πέρυσι στο Αγρίνιο, η ευρωπαϊκή πορεία πέρυσι ήταν καταστροφική. Εκεί θα μετρηθεί η ΑΕΚ και το ρόστερ της. Σε πόσες έδρες που πέρυσι άφησε βαθμούς, θα καταφέρει φέτος να περάσει; Πως θα χτίσει ξανά σερί νικών απέναντι στους παραδοσιακούς αντιπάλους της ακόμα και στον ΠΑΟΚ; Θα καταφέρει να επιστρέψει στους ομίλους του Europa League μετά από ένα χρόνο; Πως θα γίνει η ΑΕΚ να διεκδικεί το πρωτάθλημα με αξιώσεις ως το τέλος; Εκεί θα μετρηθούμε και πάνω σε αυτά θα έχουμε χίλιους λόγους να πανηγυρίζουμε.

Ο κόσμος έχει την ΑΕΚ που διεκδικεί και κινδυνεύουμε μετά από τόσα χρόνια που είχαμε ΑΕΚ χωρίς γήπεδο, να έχουμε γήπεδο χωρίς ΑΕΚ. Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα και φυσικά δεν θα μπούμε σε διαδικασία να δεχτούμε σαν φυσιολογικό να χάνει η ΑΕΚ 4 συνεχόμενους τελικούς. Σαφώς στον αθλητισμό κάθε αποτέλεσμα είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά πότε με τις δικές μας επιλογές και πότε με διαιτητικά πραξικοπήματα, εμείς γνωρίζουμε μόνο την  ήττα.

Περιμένουμε να ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές και να αξιοποιηθούν στο έπακρο ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Κάθε μας αγώνας πρέπει να είναι τελικός και να έχουμε το μαχαίρι στα δόντια. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάθε χρόνο βήματα μπροστά. ΟΛΟΣ ο οργανισμός ΑΕΚ να πολεμάει. Κόσμος- Παίχτες- Διοίκηση- Προπονητής να έχουμε ένα κοινό στόχο. Πως θα γίνει μεγαλύτερη η ΑΕΚ.

ΕΝΩΣΗ

made by KKRK


Comments are closed.