Έδιωξαν λόγω εκλογών… τον Σιμιγδαλά από την ΑΕΚ!

0

ΣΟΚαριστικό αλλά αληθινό. Καθαίρεσαν τον Μιχάλη Σιμιγδαλά από τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ, επειδή κοντραρίστηκε με την ηγεσία των βετεράνων άσων της Ένωσης, που έβγαλαν ανακοίνωση στήριξης  του Λύσανδρου Γεωργαμλή στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Με μια κίνηση που άφησε τους πάντες, που γνωρίζουν ιστορία, εμβρόντητους, οι Παλαίμαχοι προχώρησαν σε διαγραφή του Μιχάλη Σιμιγδαλά, της ψυχής δηλαδή του Συνδέσμου τους… Ο Σιμιγδαλάς που τρέχει, οργανώνει, συντονίζει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω για τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων από την αρχή της ίδρυσης του, ΔΕΝ είναι πλέον ούτε καν μέλος του.

Απίστευτα πράγματα… Η μάχη για το Δήμο που βρίσκεται το γήπεδο της ΑΕΚ, έχει ανάψει για  τα καλά… Πριν μέρες όλοι έμειναν κάγκελο αντικρύζοντας στο μπαλκόνι της Ερασιτεχνικής, στα γραφεία της ΑΕΚ, πανό του υποψήφιου Δημάρχου Στέφανου Γατσούλη… ο οποίος είναι μάλιστα και Έφορος Ποδηλασίας, αν και Ολυμπιακός… Η διοίκηση Αλεξίου, με ανακοίνωση της, “εξήγησε” πως δεν ήξερε το πως βρέθηκε το πανό εκεί!

Ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς με τη φανέλα της ΑΕΚ

Ακολούθησε η ανακοίνωση των  Παλαιμάχων που έλεγε τα εξής:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ στηρίζει τα μέλη του που δίνουν τον αγώνα τους στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και περιμένει από τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει κι αυτός τις υποψηφιότητές τους. Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Λύσανδρος Γεωργαμλής διεκδικεί τη δημαρχία και περιμένει την ψήφο μας και την ψήφο των συνδημοτών.

Δίπλα του συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ένα ακόμα εκλεκτό μέλος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ, που περιμένει κι αυτός τη στήριξη όλων μας”.

Ο Σιμιγδαλάς αντέδρασε βγάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

“Προς όλους τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με την ανακοίνωση στήριξης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ,

υπέρ του υποψηφίου Δημάρχου κ. Λύσανδρου Γεωργαμλή.

ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κύριοι,

Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά μπροστά στο φαινόμενο της μόνιμης παθογένειας και της διάσπασης του οργανισμού ΑΕΚ.

Η τελευταία ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας προς τα εκεί οδηγεί.

Να ξεκαθαρίσω ότι ο οργανισμός ΑΕΚ δεν εκλέγει Δήμαρχο. Απλώς εκδηλώνει στήριξη και προτίμηση, όπως κάνουν και άλλοι φορείς, σύλλογοι, σωματεία, κόμματα σε όλη την επικράτεια.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η ΠΑΕ ΑΕΚ δια στόματος του Προέδρου της κ. Βαγγέλη Ασλανίδη στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής αρχής, δήλωσε επίσημα στήριξη στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου, κ. Γιάννη Βούρου.

Το ίδιο έπραξε και ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Αλέξης Αλεξίου στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Το ίδιο και η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, μέσω της υποψηφιότητας της Προέδρου της, κ. Χριστίνας Σούκερη, που ανακοινώθηκε με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Γιάννη Βούρου.

Τι συνέβη λοιπόν τις τελευταίες ημέρες;

Φίλοι του κ. Γεωργαμλή (διασπαστή της παράταξης του Δημάρχου) και μέλη του Δ.Σ των παλαιμάχων, ανακοινώνουν στήριξη στο πρόσωπό του.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

· Συγκλήθηκε Γενική Συνέλευση των Παλαιμάχων για τέτοιου είδους και σοβαρότητας απόφαση; Και πότε; Πρακτικά υπάρχουν;

· Συγκλήθηκε Δ.Σ. των Παλαιμάχων; Και πότε; Πρακτικά υπάρχουν;

· Γνώριζαν τα 147 ταμειακά συνεπή μέλη των Παλαιμάχων αυτή την απόφαση;

· Σεβαστές οι προσωπικές φιλίες και προτιμήσεις, αλλά είναι ηθικό και νόμιμο να καλύπτονται πίσω από παράνομες αποφάσεις που δημιουργούν σύγχυση στους κόλπους της ΑΕΚ;

· Τρεις σύμβουλοι της παράταξης, γνωστοί φίλοι του κ. Γεωργαμλή, με επικεφαλής τον ίδιο, διέσπασαν τον τελευταίο χρόνο την παράταξη του κ. Βούρου για να ικανοποιήσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες, δυσκολεύοντας το έργο του. Τι επιδιώκουν τώρα; Και από ποιον καθοδηγούμενοι;

· Ο νυν Δήμαρχος συνέβαλε τα μέγιστα με τις υπογραφές του και τις κινήσεις του προκειμένου να αποπερατωθεί το νέο γήπεδο, αλλά και όλα τα έργα που το συνοδεύουν. Ο κ. Γεωργαμλής σε τι συνέβαλε όταν, ως μέλος του Δ.Σ., καταψήφισε πολλές προτάσεις του Δημάρχου κατά τη διάρκεια της θητείας του;

Αλλά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα γι’ αυτούς που προτάσσουν το “εγώ” τους μπροστά στο συμφέρον και την αναγέννηση του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Αγρυπνείτε!

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Σιμιγδαλάς,

Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ – Έφορος Αθλητικών Εκδηλώσεων”

Απ΄ότι μαθαίνουμε ακολούθησε χοντρό παρασκήνιο… με πολλούς εμπλεκόμενους, και τελικό αποδέκτη τον Σιμιγδαλά, που άκουσε σήμερα το απίστευτο μαντάτο της αναγκαστικής απομάκρυνσης του, από το χώρο που έδωσε και την ψυχή του…

Ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς, έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την εξέλιξη αυτή στο AEK LIVE:

“Η διαγραφή μου είναι αστεία. Είμαι 35 χρόνια στον Σύνδεσμο και ο άνθρωπος που τον ίδρυσε. Δεν έχω καταφερθεί για κανέναν. Τον Μελισσανίδη τον έχω πάνω από το κεφάλι μου. Αν δεν ήταν αυτός, ούτε γήπεδο θα είχαμε και η ομάδα θα είχε διαλυθεί. Στην ουσία καθαιρέθηκα επειδή στήριξα την επιλογή μου στις δημοτικές εκλογές, δηλαδή τον Γιάννη Βούρο”.

Δείτε τον Μιχάλη Σιμιγδαλά σε εκδήλωση των Παλαιμάχων της Ένωσης το 1995, στη γειτονιά των ονείρων μας

*

*** Σε καμία περίπτωση το AEK LIVE δεν τίθεται υπέρ ή κατά του ενός του άλλου υποψηφίου. Και ήταν λάθος και του Σιμιγδαλά που πήρε θέση υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου… Όπως ήταν λάθος η στήριξη των Παλαιμάχων στον Γεωργαμλή. Όπως ήταν λάθος το πανό του Γατσούλη στην Ερασιτεχνική. Όπως είναι λάθος και η θέση της ΑΕΚ, αν ισχύει, υπέρ του σημερινού Δημάρχου… Η ΑΕΚ πρέπει να μένει μακριά απ’ αυτές τις ιστορίες. Αυτό επιτάσσει η ιστορία μας… Ωστόσο το γεγονός της διαγραφής ενός εκλεκτού μέλους της κιτρινόμαυρης οικογένειας, με αφορμή την εκλογική διαμάχη και τα παιχνίδια που παίζονται, δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους, για αυτό και το αναδεικνύουμε

AEK LIVE


Comments are closed.